A jelenlegi pároddal el tudnád képzelni egy életre a kapcsolatotokat?
igen 8 éve vagyunk együtt van 2 gyerek külön élünk, és dúl a szerelem.
22/L
igen, és most lettünk jegyesek nem rég :-)
És azért mert már több mint 6 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk, házat együtt újítunk és tervezzük, és családot is. Úgy érzem elég jól ismerjük már egymást, a rossz tulajdonságait is sajnos ami néha fájdalmat is okoz, de annyit jó is van benne, hogy az többet ér, s tudom, hogy nélküle nem tudnék élni, vele szeretnék babát nevelni, és tudom, hogy mást nem tudnék más így szeretni, és ő sem tökéletes, de más pasi sem, szóval úgy gondolom jobbat nem igen találhatnék (volatk már nehéz pillanataink, és lehet hogy találnék könnyebb esetű pasit, de neki meg más olyan dolgai lennének ami ott meg az lenne a gond...)
23/L
Igen, el tudom képzelni, ezért vagyok vele. Hogy miért? Mert mindketten úgy érezzük, hogy egymásnak lettünk teremtve és soha senkivel nem lehetne ennél jobb. 2 éve vagyunk házasok.
23/L, 29/F
Én el tudnám képzelni, ha nem akarna gyereket.
20/N
igen 2 hét múlva lesz az esküvőnk. Met türelmes mindent meg lehet vele beszélni, mindíg melettem van.
23/L 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!