Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A jelenlegi pároddal el...

A jelenlegi pároddal el tudnád képzelni egy életre a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért? Nem és kor érdekel.
2009. aug. 3. 08:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
igen, eltudnám. csak anyjával nem.
2009. aug. 3. 08:54
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

igen 8 éve vagyunk együtt van 2 gyerek külön élünk, és dúl a szerelem.

22/L

2009. aug. 3. 09:02
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

igen, és most lettünk jegyesek nem rég :-)

És azért mert már több mint 6 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk, házat együtt újítunk és tervezzük, és családot is. Úgy érzem elég jól ismerjük már egymást, a rossz tulajdonságait is sajnos ami néha fájdalmat is okoz, de annyit jó is van benne, hogy az többet ér, s tudom, hogy nélküle nem tudnék élni, vele szeretnék babát nevelni, és tudom, hogy mást nem tudnék más így szeretni, és ő sem tökéletes, de más pasi sem, szóval úgy gondolom jobbat nem igen találhatnék (volatk már nehéz pillanataink, és lehet hogy találnék könnyebb esetű pasit, de neki meg más olyan dolgai lennének ami ott meg az lenne a gond...)

23/L

2009. aug. 3. 09:03
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Igen, el tudom képzelni, ezért vagyok vele. Hogy miért? Mert mindketten úgy érezzük, hogy egymásnak lettünk teremtve és soha senkivel nem lehetne ennél jobb. 2 éve vagyunk házasok.

23/L, 29/F

2009. aug. 3. 09:08
 5/16 anonim ***** válasza:
17%

Én el tudnám képzelni, ha nem akarna gyereket.

20/N

2009. aug. 3. 09:14
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

igen 2 hét múlva lesz az esküvőnk. Met türelmes mindent meg lehet vele beszélni, mindíg melettem van.

23/L 28/F

2009. aug. 3. 09:30
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
igen, különben nem lennék vele.
2009. aug. 3. 09:37
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Tizenhárom éve, hogy együtt vagyunk. Az elejétől tudtuk, hogy ez a szerelem örökké tart majd. Kevesebb időre nem érdemes kezdeni senkivel. Bizony ez még három gyermek mellett is szerelem maradt.
2009. aug. 3. 09:46
 9/16 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem arra kell koncentrálni, hogy most a mindennapok legyenek jók. Aztán majd elválik. Engem mindig elijeszt ez az "egy életre" dolog, akármilyen szerelmes is vagyok. Meg tudom érteni azt a válaszadót is, aki 20 évesen még nem érez olthatatlan vágyat a gyerekere. Én úgy látom, mintha többször lenne olyan, hogy a pasi akar többet.
2009. aug. 3. 10:07
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Igen. 7 éve vagyunk együtt a férjemmel és tudom, hogy rá mindig számíthatok.
2009. aug. 3. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!