Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A jelenlegi pároddal el...

A jelenlegi pároddal el tudnád képzelni egy életre a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért? Nem és kor érdekel.
2009. aug. 3. 08:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem, mert még csak 16 éves vagyokXD

Nagyon szeretem a barátomat, de eszembe sem jut, hogy életem végéig egymás mellett leszünk. Tini vagyok még, élni akarok, ismerkedni, nem megállapodni ilyen fiatalon. De hogy ez a kapcsolat meddig tart majd, az a jövő titka. Nem bánnám, ha jó sokáig(L)

2009. aug. 3. 10:46
 12/16 anonim válasza:
68%
Az a helyzet,most szerelmes vagyok és ha mindig így maradna,örökké tartana a kapcsolat is,de tapasztalatból tudom(meg körbe kell nézni),kevés esély van rá hogy így maradjon.Szerintem,minél több kompromisszumot vagy képes kötni,annál tovább tart a kapcsolat,de sajnos ,számításba kell venni minden tényezöt,mennyire egészítjük ki egymást,mit tudunk nyújtani egymásnak minden téren és ha vannak zavaró tényezők,mennyire tudjuk kezelni és meddig...33 éves vagyok, a férjemet elhagytam 7 év után mert már nem bírtam tovább rendszeresen több napig tartó részegségét(akkor még hittem hogy örökké tart,őrülten szerettem,sokszor csak ültem mellette az ágyon órákon keresztül és néztem ahogy alszik),a második páromat 4 év után(titokban játékgépezett,rájöttem...viták...vége),a mostani páromat imádom,de már nem hiszek a "together forever" szlogenben,intelligens,humoros,jóképű,IMÁDJA az állataimat(2 kutya,4 macska)de van egy 18 éves gyereke aki gyűlöl engem,úgy hogy még sosem látott !!Ebből kifolyólag akadtak igen szép nézeteltérések,mert én a páromat hibáztatom nagyrészben ezért,mert neki kellene letisztáznia a dolgokat,de képtelen rá,ugyanis ő nagyon konfliktuskerülő és azt hiszi hogy majd az idő megoldja...De kommunikáció nélkül szerintem az idő sem tudja és ő nem beszél erről a gyerekkel...Így nehéz lesz,mert a gyereke hozzá tartozik én meg nem szeretnék a környezetembe egy olyan embert aki ok nélkül utál ,akkor sem ha nem ha nem látjuk egymást,hiszen egy olyan ember van középen akit mindketten szeretünk és mi nem lehetünk ellenségek...Egyelőre próbálok a jelenre koncentrálni,de ha ez nem oldódik meg én bizony tovább lépek,én nem akartam soha gyereket,én szívből tudom szeretni a másét de utálni nem akarok senkit.És akkor megint boldog lehetek talán...
2009. aug. 3. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, azért mentem hozzá :)

Amúgy nem értem az olyan embereket, akik nem tudnák elképzelni egy életre a párjukat.. Akkor minek vannak vele? Én csak olyan emberrel jártam pár hónapnál tovább, akivel el tudtam képzelni magam egy életre. Sokszor csak azért szakítottam a sráccal 1-2 hónap után, mert ez az érzés nem volt meg. És ez 17-18 éves koromban is így volt már (előtte nem volt pasim :P)

25/L

2009. aug. 3. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
naná! olyannyira, hogy jövő hónapban össze is házasodunk. :D több, mint 4 éve együtt élünk, úgyhogy nincs mitől tartanom..nélküle nem tudom elképzelni az életemet. 24/L
2009. aug. 3. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, határozottan. Az eddigi 12 év szuper volt.
2009. aug. 3. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom 13:57-hez.
2009. aug. 3. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!