Mit tegyek ha a barátom családjától napi szinten azt hallgatom, hogy szegények?
Oké, a barátod soha a büdös életben nem fog onnan elköltözni. Választhatsz, hogy vagy maradsz és az egész életed a szüleinek a megsegítéséről fog szólni vagy elköltözöl és megalapozod a SAJÁT életed, ami most indul be.
Fiatal vagy, 1000 lehetőséggel. Ne cseszd el már az elején, mert éveket fogsz elpazarolni a semmire.
A szomszédnak vagy a biztosítójának ki kellene/kellett volna fizetni a házukban okozott kárt, ennek érdemes lenne utàna járni.
Azzal nem tudsz mit csinàlni, hogy a szegènysègüket hallgatod egész nap, sajnos akit ehhez hasonló trauma ért annál gyakran fordul elő, hogy bizonyos tárgyakhoz társítják a szegényseg fogalmát, emiatt arra sajnálják a pénzt. Megtapasztaltam ezt én is amikor dolgozni kezdtem egy szegény gyerekkor utàn, és csak a saját akaratomból tudtam túljutni rajta.
Sokkal aggasztóbb, hogy az "anyóst" nem èrdekli a gyerekei akarata és mindenbe belenyúl, makacs és a leírásod alapján nem lehet vele szót érteni.
Én nem úgy làtom, hogy ebben a törtènetben bárki is akarnà a vàltozàst rajtad kívül, ha beszélsz erről a pàroddal és azt mondja nem tud változtatni a helyzeten egy kicsit sem, akkor mérlegelned kell, hogy akarsz-e így ebben a kapcsolatban maradni. (èn nem akarnék)
Költözz!
Párod meg majd választhat, hogy vagy te, vagy a szülei... keciség ilyen helyzetbe hozni a másikat persze, de ki kell szakadni ebből a helyzetből.
Nem sajnálnám a helyedben, ha erre rámenne a kapcsolat is. Ideje lenne átgondolni, hogy mi a fontosabb. Vagy talán az anyjával akar családot alapítani?? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!