Minden 16 évnél idősebb ismerősöd dolgozik nyáron?
Arra gondolok, hogy aki egyébként tanul, de nyári szünete van, ő dolgozik? Mert itt mindenkit elzavarnak dolgozni az emberek, mintha pont a 17-18 éves fiatalokra lenne szükség.
A válaszadók bele sem gondolnak, hogy az említett fiatalok nem Bp-en élnek, hanem kisvárosban, faluban, és esetleg tényleg nem találnak munkát. És hogy akinek nem a megélhetése múlik rajta, nem fog 20 ezerért elmenni árufeltöltőnek, vagy kukoricát címerezni.
Várom a témával kapcsolatban a véleményeket, NORMÁLIS hangnemben. Köszönöm!
17:14-es vagyok
melyik szövetkezet kér 5ezret? kaptál rola papirt?
1ezer a tagsági dij tudtommal mindenhol,azt is visszakapod ha kilépsz...
Nem, semmit.
Hiába írom le a nevét, mert az interneten már nincsenek fent..:S Kidobtam 5 ezret a kukába...
bár kiváncsi lennék akkoris melyik ez
akkor tanulság: nyugta nélkül ne adj oda pénzt,azok csalok voltak...
(mi adunk nyugtát,sorszámmal,1ezer a tagsági dij,visszakapod ha nem akarsz dolgozni tovább)
de még akad roluk a neten
ennek utána járok,ennél rosszabb nincs mikor a diákokat átverik,sajnos sokan nem tudják,hogy ennyi pénzt sosem kér egyik hivatalosan dolgozo szövetkezet sem,nyugtát mindig ad mindegyik hivatalos szövetkezet,és csak akkor regisztrálnak be,ha van hova menned dolgozni
már ma se feleslegesen jöttem fel ide
Jól átvertek a pénzel. Én több szövetkezetnél is voltam, és mindenhol csak 1000ft volt,ami kilépéskor visszajár.
Én most 21 vagyok, és év közben is dolgozok egyetem mellett. Úgy kell az órákat alakítani, és nem ,,büfé,, szakra járok. És tényleg igaz amit az iskolaszövetkezetes emberke írt. Idén dolgoztam már két helyen, az egyiken mikor lecsengett a meló akkor mentem egyből a másik helyre, mert megbízható vagyok és már 4éve velük dolgozom.
Nem ilyenkor kell kapkodni, hogy kell munka, hanem már jóval előtte meg kell érdeklődni és lefixálni.
És azok ne is csodálkozzanak akik nem úgy állnak hozzá. Valamelyik nap is volt két csaj melózni velünk és nem tetszett nekik és fogták felhívták anyukát hogy jöjjön értük. Na ők tuti nem fognak soha többet melót kapni.
Én 17 éves vagyok, és ismerős révén kaptam munkát, kifejezetten engem kértek egy diákszövetkezetnél. Most megpróbálok jól teljesíteni (sajnos már csináltam bakit, de azt mondták, hogy mindenki követ el hibát, és ettől függetlenül jól dolgozom, és úgy viselkedem a vásárlókkal, ahogy kell), és akkor jövőre nem kell ennyit keresgélnem. Nagyon sok idő volt, mire ez összejött.
A diákszövetkezetes válaszoló segítene? Én a Rébusznál vagyok (nem tudom, Te hol dolgozol), de nem igazán reagálnak az e-mailemre. Egy DM-ben dolgozó diák mennyit kap óránként? Az sem baj, ha nem rébuszos vagy, csak hogy nagyjából mennyire számíthatok. Gondolom 4xx.
423 az órabér szinte mindenhol,487 az éjszakás bér
(ennél többet nagyon ritkán adnak,de akkor vagy hostesskedsz,vagy tényleg vmi extra,de ez ritka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!