Hogy fogadjam el apám baratnojet ha engem lepasszoltak a nagyihoz ők meg összekoltoztek? 17L
Esetleg azert passzolt le, hogy a koltozeskor ne legyel utban? Hmm? Igy csak talalgatunk. Hat orulj ha egy koltozesben nem kellett reszt venned. Nehez,, feszultsegekkel teli es izzaszto. Ha te a mobilnyomkodos 17 eves vagy akkor bizonyara lelkesen segitettel volna. Vagy nem?
Masik ma még nincs Karacsony azt egyutt toltitek?
A serelem targya, hogy osszekoltoztek vagy neked nem szolt apud, hogy osszekoptoznek es mikozben lepasszolt hatad mogott koltozott be a baratnoje? Lehet nem figyeltel?
Szoval irj tobbet vagy csak mint sokgyerekes csaladapa baratnoje hasonlo koruakkal megaldva azt tudom halkan sugni: fogadd el, legy vele kedves, tisztelettudo es orvendezz, mert ket felnottnek egyutt egy helyen elve joval tobb penze lesz es igy apad majd neked tobbet tudni belole, jobban tudja fizetni a tovabbtanulasod, nyelvvizsgad, jogsid es hosszabb elete lesz, mert a ferfiak tovabb elnek, ha egy no van mellettuk es igy jobban profitalhatsz hosszu tavon is apukadbol emiatt. Te meg kb 2 ev mulva vagy dolgozol.vagy felsooktatasba kerulsz nem hiszem, hogy apad nyakan akarnal logni felesegpotlokent (az nagyon ciki am).
Én apa vagyok. Rúgtam már ki reménybeli nőt, mert nem jött ki a nagyobbik gyerekemmel.
A kisebbik másik kapcsolatból lett, nem élek már velük. Ö is egyre nehezebben viseli az anyja új pasiját.
A napokban mondtam, hogy hozzám bá te mikor költözhet is, akár.
Volt két elég szar évünk, de már rendben vagyunk. Nagyon örült a felajánlásának.
Nem értem én soha, hogy kerülhet a gyerekem a második helyre?
Nem azért de eléggé korrektek voltak....
Minta apa az egyszer tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!