Hogy fogadjam el apám baratnojet ha engem lepasszoltak a nagyihoz ők meg összekoltoztek? 17L
Ha tisztelettudó leszel vele,akkor lehet még oda is költözhetnél.
Az anyud hol van?
En örülnék,ha a nagyinál lehetnék, ha igazán szeretnek.
Nem kell itt apukát savazni. Nem egy 6 évest passzolt le, hanem egy 17 évest, aki pár éven belül úgyis külön költözne.
A másik meg nyilván a kerdezo és a partner nem jönnek jol ki, így apuka a lehető legjobb megoldást választotta.
Anyuka amúgy hol van?
Hát nem tudom, 17 éves gyereket lepasszolni a nagyinak... javában kamasz, ez egy kríziskorszak alapból is, plusz pályaválasztási kérdés, és akkor még az apja magánélete is a nyakába zuhan, amibe semmi beleszólása a gyereknek.
Nem egy könnyű helyzet, és nyilván az ellen semmit se tehetsz, hogy apukádnak barátnője legyen, megkedvelned sem kell, de ha nem fogadod el, értelemszerűen senkinek sem akar nehézséget az apád, így nyilván a nagyit látta a legjobb ötletnek, hogy ne legyen konfliktus köztetek állandóan.
Viszont 1. Karácsony van. Elég gáz kirakni a gyereket a családból pont most. 2. Nem számít, hogy 1 hétre, vagy véglegesen elküdte otthonról a lányát, apaként ez nem egy példás tett. Még amolyan "Hisztizel? Akkor most móresre tanítalak!" Elven sem, ez nem nevelési módszer, hanem érzelmi elhanyagolás.
Sajnálom a helyzetedet. Megértelek, én is kaptam belőle 17 évesen, csak anyától. Apámmal elváltak, és közölte velem, hogy neked kell apáddal maradni, mert amúgy is apád lánya vagy. Nem volt beleszólásom. Azóta Ausztriában dolgozik, de hát apával nem tudtak megegyezni, szóval válás óta egy házban élnek, ha anya itthon van. Anya van az emeleten, apa lent, de csak egy konyha van. Képzelheted, mi van itt... :( Ritkán vagyok itthon, de most karácsonykor igen. A szüleim nem beszélnek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!