Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa nagyon fura dolgokat...

Apa nagyon fura dolgokat mond. Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Pl. volt olyan,hogy sütit ettem és mondom ez nagyon finom,erre ilyet szól,hogy te is az vagy. Nevetve mondtam neki,hlgy miért megkóstolod a húsomat? Aztán azt mondta,hogy nem,csak fiatal vagyok és biztosan finom.

Ilyenkor ezt hogy értelmezzem vagy mivan ilyenkor? Kérlek értelmes válaszokat

2019. dec. 22. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Az anyák 50%-a ilyenkor a férje mellé áll, nem a lánya mellé, tényleg szólj anyádnak, csak ne csodálkozz, ha téged fog lek.vázni, hogy biztos kikezdtél apáddal. Azért szólj anyádnak, hogy derüljön hamar ki, melyikőtök pártján áll. Ha azt már tudod, gyere, és mondd el nekünk, mert annak megfelelően kell továbblépni.
2019. dec. 22. 15:56
 12/22 A kérdező kommentje:
A szüleim kapcsolata nagyon jó,16 éves vagyok. Szóltam anyunak,és odamentünk ketten és anya lecseszte. Aztán apa elszégyelte magát és azt modta,hogy sajnálja. Bár nem tudom..
2019. dec. 22. 16:00
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Akkor szerencséd van anyukáddal. Apáddal továbbra is légy óvatos, és ne nevetgélj vele, főleg ne kerülj testi kapcsolatba, vigyázz, hogy ne érjen még a válladhoz se. Kettesben program soha!
2019. dec. 22. 16:08
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Ez nagyon durva, ha igaz :(
2019. dec. 22. 16:10
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Sok ilyen van pedig.... Csak az anyák állatában nem segítenek, hanem mindent megtesznek hogy hallgasson a gyerek.
2019. dec. 22. 16:50
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Az nagyon jó, hogy anyukád melléd áll. Máskor is szólj neki, ha ilyen van!
2019. dec. 22. 17:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Anya is ugyan ezt mondta,megint szólt neki,hogy azért ne csináljon ilyeneket,mert baj lesz.
2019. dec. 22. 17:14
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Én ilyen helyzetbe egy percig sem gondolkoznék a vállás szón.
2019. dec. 22. 17:49
 19/22 anonim ***** válasza:
40%
Mivel a gyerekem biztonsága elsődleges mint hogy egy olyan ember aki a lányának szexuális tartalmú dolgokat mond célozgatás címszóval. Előző voltam aki a vállást emlegette.
2019. dec. 22. 17:52
 20/22 anonim ***** válasza:
56%

Nekem viszont gondolkodni kellett, mi a tököm az a vállás. 🤔

Válás. Egy L, egyetlen egy.

2019. dec. 22. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!