Szerintetek Igazat mondd vagy csak bántja?
13 éves lány vagyok,és lett volna egy iker testvérem ha nem halt volna meg.
Anya egyszer mondta,és azt is hogy így jobb mert 4 gyerek az már sok lenne,mert van 2 bátyám.
Szerintetek rossz neki? Ja és véletlenek lettünk volna ha nem hal meg Ő.
De anyunak nem volt szíve elvetetni minket.
Azt mondta:
"Isten azt akarja hogy Ők legyenek nekünk"
Szerintetek fáj neki 13 év után hogy meghalt?
Fáj neki még mindíg.Nekem anyum nem rég volt terhes akkor nagyon örűlt neki meg apu is.De aztán elment tőle és attól fogva mind a ketten azt mondtűk jobb így,pedig nagyon szerették volna.Anyukáddal is ez van:S
16L
Az is mutatja, hogy fáj neki, hogy nem akar beszélni róla.
Biztosan lelkiismertfurdalása is van, hogy miatta történt, valamit rosszul csinált, ilyesmi.
"Azt mondta:
"Isten azt akarja hogy Ők legyenek nekünk" "
Ha édesanyád ezt mondja, akkor azt is tudja, hogy a jó Isten veled ajándékozta meg őt, és elfogadja azt, hogy az iker testvéred nem maradt meg. Szerintem édesanyádnak néha bizonyára eszébe jut, hogy milyen lenne az ikertesód, hasonlítana- e rád, stb. Mivel ott vagy neki te, aki emlékezteted rá. De anyukád szerintem nagyon boldog, hogy te vagy neki, és ez az amivel ő törődik, mert hívő emberként el tudja fogadni azt, amit az élet nyújt nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!