Ha éppen nincs kedved a pároddal/férjeddel a szexhez, mivel és hogyan hárítod?
Figyelt kérdés
Őszinte vagy, vagy "finomítasz"? Esetleg más cselhez folyamodsz?2010. júl. 20. 10:30
22/34 anonim válasza:
Feltettem a kérdést. A családfához. szerintem nagy volumenü dolog ez.
23/34 anonim válasza:
hát én soha nem hazudtam még neki.de mindig meghozza a kedvem,ha pedig fáj vmim,vagy nincs energiám,akkor megmondom neki,és orális örömökben részesítjük egymást.:)
24/34 anonim válasza:
De gyerekek! ez az. Ha orálisra van kedv, meg kb az is lehet ugyanannyi idő, mért nem engeditek meg lányok, hogy az történjen meg inkább... hm? Én kimondom nemérdekel ha égő, de a barátnőm amíg együtt jártunk többször kézimunkázott inkább mint, hogy az igazi akció lett volna. De miért????? mond uram miért????? :(
25/34 anonim válasza:
előtted írtam a választ.van h fáj a pocim,vagy mensi előtt lentebb van a méhszájam,és akkor fájna ha bökdösné.nem mindenhol,minden időben van lehetőség aktusra.mondjuk az én barátomnak sok idő orálisan,mert inkább lightosan szereti,nem intenzíven,gyorsan,és így olyan 1 óra körül van.de én akkor sem szeretek szexelni ha szőrtelenítés előtt állok,és szőrös vagyok.
26/34 anonim válasza:
Na jó, menses előtt én sem meg közben sem. De értitek.... mikor ott van melletted minden este egy nő és egyszerüen nem akarja heteken át.... az nagyon de nagyon rossz.
27/34 anonim válasza:
hát az igen necces.mondjuk mi még tanulunk,és legtöbbször délutánonként talizunk,de h minden este veled van és sose akarja...az gáz valóban.nálunk az is közrejátszik,h csak most kezdtem el gyógyszert szedni,a gumira allergiás vagyok,neki sem bizalomgerjesztő magán érezni az óvszert...és inkább mellőztük a szexet.most kezdtem gyógyszert szedni.
28/34 anonim válasza:
Meg aztán ha a körülmények is olyanok, azért mikor bármikor bejehetnek meg minden, meg sötétben hogy huzol gumit? aki ilyen helyzetben van inkább húzzon el, nem egészséges ez, csak az idődet huzod.
29/34 anonim válasza:
Ha egy nő heteken át nem akarja, ott már nem arról van szó, hogy "nincs kedve", csak könnyebb ezt mondania, a férfinek meg elhinnie, mint hogy beismerjék, hogy gond van a kapcsolattal.
És hogy miért nem "engedjük", az is annyi ideig tart?
Kb. így tudnám összefoglalni: más úgy enni, amikor éhes vagy, és más úgy enni, amikor jól vagy lakva/nincs étvágyad.
30/34 anonim válasza:
4,5 év alatt még sosem hárítottam el. Szeretem őt, öröm, ha együtt vagyunk, szeretem, mikor összefonódunk és eggyé válunk. Nincs olyan, hogy ne lenne kedvem hozzá, hisz folyton vágyom rá. Szerencsére ő is ugyanígy érez. 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!