Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet hogy igaz?...

Szerintetek lehet hogy igaz? Egy ember ki talál ilyet "poénból"?

Figyelt kérdés

Kicsik voltunk .. most 16 éves vagyok és nővérem pedig 24 8 év van köztünk.. egy valamit nem tudok elfelejteni.. ő 12-13 én 5-6 éves lehettem.. és valamin össze vesztünk arra emlékszek, feszült volt a hangulat mikor tesóm azt mondta nekem hogy " nem is lennél ha az a gyerek nem hallt volna meg " vagy valami ilyesmit hogy ha az a gyerek még élne ez volt a lényege azt tudom.. de azóta sem kérdeztem meg szüleimet erről..

egyszer pedig ülünk tesómmal már én voltam 12-13 ő pedig 18-19 és akkor fel jött hogy: "én úgy érzem hogy nem kellenék , és tudod te is mondtad nekem kicsinek hogy nem lennék ha az a gyerek még élne" ő erre nem mondott semmit csak annyit hogy "én is sokszor érzem hogy becsúszott gyerek lettem.." ez az egész ma jutott eszembe elsőnek tesómat fogom megkérdezni majd utána a szüleimet.. Szerintetek ilyet "viccből" indulatból mond egy ember? egy 12-13 éves lány?:S majd írok hogy mi lett belőle..:S de tudom ha megkérdezném most az lenne hogy én álmodtam vagy az hogy ilyen nem volt sosem..:S köszönöm ha írtok :)

2010. júl. 19. 21:55
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Ne menekülj el az igazság elől, amit pontosan és részleteiben csak a szüleid tudnak elmesélni!!! A tesód alig tud valamit az egészről, ráadásul ő a testvéred, aki hallomásból tud az egészről. Ha arról akarod őt megkérdezni, hogy szerinte téged a szüleid semmibe vesznek és a meg nem született/meghalt testvéredet jobbnak tartják, akkor azt ő nem harmadik kívülállóként tudja megítélni, hanem mint a testvéred, a riválisod, nem tud elfogulatlan választ adni.

Állj oda a szüleid elé és kérd meg őket, hogy meséljenek el neked mindent, mert ilyen gondolataid támadtak. Szerintem bennük fel sem merült soha, hogy így összemérjenek benneteket.

Egy vetélés vagy csecsemőhalál mindig nagy lelki fájdalom, és gondolom tesódnak sem mondtak el mindent akkor róla.

2010. júl. 20. 09:36
 42/49 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy te szerencsésebb, életrevalóbb vagy, mint az a másik volt, és te nem tudtad befolyásolni az eseményeket, ezért felesleges agyalni.
2010. júl. 20. 10:30
 43/49 anonim ***** válasza:

Szörnyű lehet mindenkinek,én is iker lettem volna de sajnos meghalt Ő odabent.

Anyu sokszor mondja hogy sok lett volna 2 tudom hogy bántja

2010. júl. 20. 12:05
 44/49 A kérdező kommentje:
Rendben már túl tettem magam rajta.. tesómék el utazak 5 napra majd ha hazajönnek előszőr megkérdezem hogy igaz e nem akarom hogy anyámék total dilisnek higyjenek és egy kicsit "hű vazze ez megint egy hülye kérdés" fejet vágjanak mert lehet nem is igaz: ) Köszönöm szépen :)
2010. júl. 20. 19:27
 45/49 anonim ***** válasza:
Hát akkor nincs könnyű dolgod,mert az elég sok idő!! :)
2010. júl. 21. 10:55
 46/49 A kérdező kommentje:
Hát kibírom.. eddig kibírtam :)
2010. júl. 21. 11:13
 47/49 anonim ***** válasza:
Na szia,mi újs?Írsz mi volt? :)
2010. aug. 22. 19:08
 48/49 A kérdező kommentje:
Nem tudják miről beszélek=/ majd talán máskor de le tettem egyenlőre a dologról most nem tehetek mást:)
2010. aug. 22. 19:51
 49/49 anonim ***** válasza:

Na ha így van,akkor valószínűleg szégyellik magukat előtted.Szeretnek,ne izgulj:P

No jó,akkor pihend ki magad,használd ki még a nyarat,nem tudom sulis vagy-e még,de mindjárt megkezdődik,úgyhogy a sulisoknak ilyenkor már csak döglés,gép,tv jár :D

Have a nice day! ;)

2010. aug. 24. 08:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!