Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet hogy igaz?...

Szerintetek lehet hogy igaz? Egy ember ki talál ilyet "poénból"?

Figyelt kérdés

Kicsik voltunk .. most 16 éves vagyok és nővérem pedig 24 8 év van köztünk.. egy valamit nem tudok elfelejteni.. ő 12-13 én 5-6 éves lehettem.. és valamin össze vesztünk arra emlékszek, feszült volt a hangulat mikor tesóm azt mondta nekem hogy " nem is lennél ha az a gyerek nem hallt volna meg " vagy valami ilyesmit hogy ha az a gyerek még élne ez volt a lényege azt tudom.. de azóta sem kérdeztem meg szüleimet erről..

egyszer pedig ülünk tesómmal már én voltam 12-13 ő pedig 18-19 és akkor fel jött hogy: "én úgy érzem hogy nem kellenék , és tudod te is mondtad nekem kicsinek hogy nem lennék ha az a gyerek még élne" ő erre nem mondott semmit csak annyit hogy "én is sokszor érzem hogy becsúszott gyerek lettem.." ez az egész ma jutott eszembe elsőnek tesómat fogom megkérdezni majd utána a szüleimet.. Szerintetek ilyet "viccből" indulatból mond egy ember? egy 12-13 éves lány?:S majd írok hogy mi lett belőle..:S de tudom ha megkérdezném most az lenne hogy én álmodtam vagy az hogy ilyen nem volt sosem..:S köszönöm ha írtok :)

2010. júl. 19. 21:55
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
De miért sírsz? Ez butaság. Gondolom volt egy terhessége anyudnak, ami nem jött össze. Ezért lettél Te. Ha az összejött volna, akkor biztos nem szerettek volna egy harmadik gyereket, így Te nem lettél volna.
2010. júl. 19. 22:06
 12/49 anonim ***** válasza:
77%
Én nem értem a történetet, ha megkérek valakit, akkor elmagyarázná nekem ki halt meg?
2010. júl. 19. 22:06
 13/49 A kérdező kommentje:
bzdmeg te tudsz róla nem??? én nekem nem mondják el.. és mindenki engem támad mi van ha ugy vannak vele hogy egyszerüen a másik jobb lett volna.. nekem ilyen élet nem kell..
2010. júl. 19. 22:07
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az lehetett, hogy a szüleidnek a nővéred után lett volna gyerekük, csak elvetélt, meghalt szülés után, vagy ilyesmi. Ne kapd fel a vizet, ne csodáld, hogy erről nem szívesen beszélnek. Nővéred is csak azért tudhat róla, mert valószínűleg utána, de még előtted történt.
2010. júl. 19. 22:08
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt bármilyen következtetést levonnál, mindenképp kérdezz utána a szüleidnél.
2010. júl. 19. 22:09
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 éves vagyok, engem is csak azért "csináltak" meg mert a 3. meghalt 2 hetesen . Az a lényeg hogy legyen kemény szíved , téged is szeretnek és imádnak gondolom.

Az meg hogy 3 gyereket akartak mondjuk de a 3. meghalt és ezért csináltak téged ez nezavarjon, mert akkor még ők sem tudták hogy a 3. milyen lesz, vagy a 4... remélem érted

legyél kemény, szeretnek hidd el

2010. júl. 19. 22:09
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ne vedd a szivedre, nekem egy közeli ismerösöm járt úgy, hogy egymás után 5 gyereke halt meg a tehesség vége felé, és csak a 6. maradt meg. Egyszer beszélgetés közben elöjött ez a téma, és akkor mesélte, hogy elgondolkodott többször, hogy a kisfiát mindennél jobban szereti, eszébe sem jutna lemondani róla, de ha az elözö gyerekek közül valamelyik megmaradt volna, akkor most éppen ez a kis kedvence nem lenne.

Csak azért irtam le ezt, hogy megértsd, az, hogy esetleg elötted meghalt egy picije szüleidnek, az nem azt jelenti, hogy tégen nem szeretnek, hanem csak annyit, hogy két gyereket birnak/bitak volna csak felnevelni. Tehát NEM ELLENED döntöttek volna - mint ahogy azokat a lehetöségeket sem lehet gyerek ellen döntésnek mondani, amikor védekeztek, hogy ne legyen több gyerek.

A testvéredtöl elég csunya volt ilyet mondani, de annyi mentsége van, hogy akkoriban volt a kamaszkorban, és még nem tudta igazán felmérni, hogy ez neked rosszul eshet.

2010. júl. 19. 22:11
 18/49 A kérdező kommentje:
azért .. megmondom mert azt érzem hogy a gyerek aki meghalt minden bizonnyal jobb lett volna mint én.. és ezt ki is nyílvánítják .. tesóm segge nyalva van én csak átbaszva vagyok.. most is megigérnek valamit és le vagyok szarva hogy meg lett ígérve .. én csak szar vagyok egy kis szar és ezért .. mintha engem nem is akarnának mint ha visszasírnák a másikat hogy én minek lettem?? és szerintem tudnom kéne rólla hogy a bátyám meghalt..
 19/49 anonim ***** válasza:
66%

Ne haragudj,de én nem teljesen értem,összevissza.Milyen gyerek?ki halt meg?Amúgy meg ha 8 év van köztetek akkor amikor te 12 éves voltál,akkor a nővérednek 20-nak kellett lennie,nem 18-19-nek.

Amúgy nagyon sajnálom,hogy nyomorultul érzed magad,vannak sajnos ilyen időszakok az ember életében,túl kell élni.Biztosan nagyon sokan szeretnek és értékes vagy.Túlélés.Nem akarlak elkeseríteni,de javarészt erről szól az élet.Ne legyél szomorú:)

20/49 A kérdező kommentje:
írtam is hogy elírtam.. :S
2010. júl. 19. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!