Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet hogy igaz?...

Szerintetek lehet hogy igaz? Egy ember ki talál ilyet "poénból"?

Figyelt kérdés

Kicsik voltunk .. most 16 éves vagyok és nővérem pedig 24 8 év van köztünk.. egy valamit nem tudok elfelejteni.. ő 12-13 én 5-6 éves lehettem.. és valamin össze vesztünk arra emlékszek, feszült volt a hangulat mikor tesóm azt mondta nekem hogy " nem is lennél ha az a gyerek nem hallt volna meg " vagy valami ilyesmit hogy ha az a gyerek még élne ez volt a lényege azt tudom.. de azóta sem kérdeztem meg szüleimet erről..

egyszer pedig ülünk tesómmal már én voltam 12-13 ő pedig 18-19 és akkor fel jött hogy: "én úgy érzem hogy nem kellenék , és tudod te is mondtad nekem kicsinek hogy nem lennék ha az a gyerek még élne" ő erre nem mondott semmit csak annyit hogy "én is sokszor érzem hogy becsúszott gyerek lettem.." ez az egész ma jutott eszembe elsőnek tesómat fogom megkérdezni majd utána a szüleimet.. Szerintetek ilyet "viccből" indulatból mond egy ember? egy 12-13 éves lány?:S majd írok hogy mi lett belőle..:S de tudom ha megkérdezném most az lenne hogy én álmodtam vagy az hogy ilyen nem volt sosem..:S köszönöm ha írtok :)

2010. júl. 19. 21:55
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%

22:11

olvasd már végig mielőtt hozzá szólsz!

-.-'

2010. júl. 19. 22:13
 22/49 anonim ***** válasza:

"22:11

olvasd már végig mielőtt hozzá szólsz!"

-.-'

B@zdmeg,amikor elkezdtem gépelni,még nem volt egyetlen hozzászólás sem.Ne nekem írogass,hanem a kérdezőnek!

2010. júl. 19. 22:15
 23/49 anonim ***** válasza:
Szerintem az a "gyerek" nem született meg, azaz anyukád valószínűleg elvetélt. Ha megszületett volna, akkor nem így említette volna. Nagyon sok családban megesik.. a miénkben is..
2010. júl. 19. 22:16
 24/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek hogy lelket raktatok belém.. de úgy érzem hogy egy 16 éves gyereknek joga van tudni arról hogy meghalt a nagyobbik testvére.. szerintem:S majd írok hogy tesóm mit mondott.. ő biztosan megmondja ha az van vagy látni fogom rajta: )
2010. júl. 19. 22:16
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ismerősöm, akinek már volt egy lánya és akartak még egy gyereket. Szülés után meghalt a babája. Utána szült egy kisfiút. Megkérdeztem, hogy sajnálja-e a meghalt gyerekét. Azt mondta nem bánkódik, mert nagyon betegen született és a fia kárpótolja érte. Úgy fogalmazta, hogy a fiát ajándékba kapta. Úgyhogy nem kell bánkódnod, mert lehet, hogy a Te szüleid is így éreznek. A nővéred akármiért mondta, amit mondott, nem értheti, hiszen nem anya.
2010. júl. 19. 22:17
 26/49 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha neked így nem kell az élt, akkor tegyél róla, ugorj ki a pinceablakból.

Mit össze tudsz nyávogni mondvacsinált ügyeken! Apád megcsinált, anyád megszült, senki nem dobott el, felneveltek, akkor mi bajod van?

Mindenáron ki akarsz találni valamit, hogy tönkretedd a szüleid életét, szart akarsz keverni, mert nálatok nincs még büdös?

Olvassál itt több kérdező problémájáról, akit eldobnak a szülők, részeges anyákról, zűrös testvérek,brutál gyerekverő apák, széthullott családok...ez a valódi gond. Adj hálát az égnek a te egész családodért.

2010. júl. 19. 22:20
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Én válaszoltam a kedves kérdezőnek is.Tudod,amikor válaszolok,gondolkodok,fogalmazok,igyekszem értelmesen írni és szabatosan fogalmazni.Nem úgy,mint te,aki csak értelmetlenül kötekedni jön ide.Semmi közöd hozzá,milyen lassan gépelek.
2010. júl. 19. 22:20
 28/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm kezdem érezni a lényegét..:S de azért jólenne tudni hogy mivan:S
2010. júl. 19. 22:21
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Nhát,figyelj,legrosszabb esetben is két év múlva elmész otthonról,akár dolgozni,akár egyetemre.Ott majd igyekszel olyan emberekkel körülvenni magad,akik szeretnek,ha úgy érzed,most nem kapsz annyit,amennyi járna.

Szülőket nem választhatsz,szerető,igaz barátokat viszont igen.

A későbbiekben pedig jobb szülő leszel,mint a tieid,mert tudod,hogy a gyerekednek jól fog esni az őszinteséged és a figyelmed.

Én nem kérdeznék rá náluk,lehet,hogy magadra haragítanád őket,csak a nővéremnél,esetleg nagyinál érdeklődnék.

Feleslegesen meg ne rágódj,megszülettél,mert így volt megírva,azért vagy itt,mert van valami feladatod a földön,most éppen az,hogy munkát adj nekünk. :)

Jó éjt!

2010. júl. 19. 22:27
 30/49 anonim válasza:

ésmikro kérdezedmeg:S?

nagyonsajnállak:S

bnőmnek is meghalt az öccse még születéskor és most van egy öccse szal ő sem lett volna ha az a másik nem hal meg:S

2010. júl. 19. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!