Szerintetek lehet hogy igaz? Egy ember ki talál ilyet "poénból"?
Kicsik voltunk .. most 16 éves vagyok és nővérem pedig 24 8 év van köztünk.. egy valamit nem tudok elfelejteni.. ő 12-13 én 5-6 éves lehettem.. és valamin össze vesztünk arra emlékszek, feszült volt a hangulat mikor tesóm azt mondta nekem hogy " nem is lennél ha az a gyerek nem hallt volna meg " vagy valami ilyesmit hogy ha az a gyerek még élne ez volt a lényege azt tudom.. de azóta sem kérdeztem meg szüleimet erről..
egyszer pedig ülünk tesómmal már én voltam 12-13 ő pedig 18-19 és akkor fel jött hogy: "én úgy érzem hogy nem kellenék , és tudod te is mondtad nekem kicsinek hogy nem lennék ha az a gyerek még élne" ő erre nem mondott semmit csak annyit hogy "én is sokszor érzem hogy becsúszott gyerek lettem.." ez az egész ma jutott eszembe elsőnek tesómat fogom megkérdezni majd utána a szüleimet.. Szerintetek ilyet "viccből" indulatból mond egy ember? egy 12-13 éves lány?:S majd írok hogy mi lett belőle..:S de tudom ha megkérdezném most az lenne hogy én álmodtam vagy az hogy ilyen nem volt sosem..:S köszönöm ha írtok :)
22:11
olvasd már végig mielőtt hozzá szólsz!
-.-'
"22:11
olvasd már végig mielőtt hozzá szólsz!"
-.-'
B@zdmeg,amikor elkezdtem gépelni,még nem volt egyetlen hozzászólás sem.Ne nekem írogass,hanem a kérdezőnek!
Hát ha neked így nem kell az élt, akkor tegyél róla, ugorj ki a pinceablakból.
Mit össze tudsz nyávogni mondvacsinált ügyeken! Apád megcsinált, anyád megszült, senki nem dobott el, felneveltek, akkor mi bajod van?
Mindenáron ki akarsz találni valamit, hogy tönkretedd a szüleid életét, szart akarsz keverni, mert nálatok nincs még büdös?
Olvassál itt több kérdező problémájáról, akit eldobnak a szülők, részeges anyákról, zűrös testvérek,brutál gyerekverő apák, széthullott családok...ez a valódi gond. Adj hálát az égnek a te egész családodért.
Nhát,figyelj,legrosszabb esetben is két év múlva elmész otthonról,akár dolgozni,akár egyetemre.Ott majd igyekszel olyan emberekkel körülvenni magad,akik szeretnek,ha úgy érzed,most nem kapsz annyit,amennyi járna.
Szülőket nem választhatsz,szerető,igaz barátokat viszont igen.
A későbbiekben pedig jobb szülő leszel,mint a tieid,mert tudod,hogy a gyerekednek jól fog esni az őszinteséged és a figyelmed.
Én nem kérdeznék rá náluk,lehet,hogy magadra haragítanád őket,csak a nővéremnél,esetleg nagyinál érdeklődnék.
Feleslegesen meg ne rágódj,megszülettél,mert így volt megírva,azért vagy itt,mert van valami feladatod a földön,most éppen az,hogy munkát adj nekünk. :)
Jó éjt!
ésmikro kérdezedmeg:S?
nagyonsajnállak:S
bnőmnek is meghalt az öccse még születéskor és most van egy öccse szal ő sem lett volna ha az a másik nem hal meg:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!