Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 éves nő vagyok, de apám...

26 éves nő vagyok, de apám nem akar tudomást venni róla, hogy van párom?

Figyelt kérdés

26/l vagyok, a szüleim régen elváltak, anyukámmal éltem.

Apunak nem volt soha komoly kapcsolata, ha jól tudom, mindig remete életmódot folytatott. Titokban volt szeretője, de ennyi, nekem soha nem beszélt semmiről.

Ő vidéken lakik, én nagyvárosban. Van párom már egy éve, és egy ideje együtt élünk. Én szerettem volna őt hazavinni és bemutatni. Amikor elkezdtem beszélni róla, hogy van valakim, abszolút nem érdekelte az egész, azonnal elkezdett hárítani, hogy inkább főiskolával foglalkozzak, meg a munkával, meg a pénzemmel, meg hogy ne vigyek oda hozzá senkit. Egész eddigi életemben soha nem kérdezte meg, hogy miújság a fiúkkal, férfiakkal, van e valaki, aki érdekel.

Jönnek az ünnepek, és nekem nagyon fáj, hogy nem tudom hazavinni azt az embert, akivel együtt élek, és nem is tud róla kb., mintha majdnem harminc éves fejjel szégyellenem kéne azt, hogy van valakim...

Én nem akarom hazúgságban élni az életem, egyébként szeretem apukámat, meg ő is engem, de az a helyzet, hogy ezeken kívül, mint "iskola, munka, fizetés," semmiről nem tudunk beszélgetni. Évek óta költöztem messzebbre, egyetlen alkalommal nem jött el hozzám, neki az a mondása, hogy a fiatal menjen az öreghez.

Az az érzésem, hogy ő nem akarja elfogadni, hogy felnőttem,pedig soha nem éltem vele, nekem ez furcsa. Egész életemben önálló voltam eddig is.

Félek tőle, hogy ha egyszer terhes lennék, akkor talán nem is akarna látni többet? Lehet, hogy pszichológiai eset, nem tudom.

Kérlek, adjatok tippeket, hogy hogy tudnám ezt a dolgot konfliktus nélkül megoldani. Köszönöm :)

2019. dec. 11. 09:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
Azt mondtad "Egész életemben önálló volttam eddig is." Ha az igaz, lehet, hogy egyszerűen tudatosan, vagy tudttalanul azt próbálja pótolni, hogy nem volt melleted, mint apafigura. Persze ez nem biztos. De ha ez a helyzet, akkor azt nézni, neked mi a jó és így meg lehet győzni, hogy "Apuci kicsi kislányát nem kell megvédeni a csúnya, rossz férfiaktól, akik kiakarják használi." Viszont a bemutatáson túl kell esni. Lehetőleg az ünnep előtt, csak hogy ha rosszul fogadná, ne az ünnepi hangulat rovására menjen. :)
2019. dec. 12. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem se vette észre az apám, hogy felnőttem, pedig nálad jóval több vagyok. pedig ő se lakott soha velem. Úgy kezel kb. mintha anyám és én egyetlen és ugyanaz a személy lennénk. Borzalmas.
2020. ápr. 14. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!