Mi lenne a jó megoldás? Többi lennt.
A családos pasi nem tud erről, neki akarsz levelet írni? Mert ez nekem nem volt világos.
A félreérthető megjegyzésekbe szerintem te képzelsz túl sokat, mert boldogtalanságodban az álmaidba akarsz menekülni.
Én nem ítéllek el, nem is lenne jogom hozzá, meg hiszem is, hogy a rendben lévő kapcsolatokba nem lehet belerondítani.
Viszont szerintem az baj, hogy nem érzed magad egyáltalán hibásnak. Egy kapcsolat mindig a benne lévő 2 emberen múlik, nem az egyiken, nem a másikon, hanem kettejükön együtt. És nem is a harmadikon (mint fent említettem.) Ez akkor is tartom, ha a 3. személy családtag vagy anyós.
A párodnak ki kellett volna állni érted, ellenük, ha igazad van, ha nem, akkor megmondani, hogy nincs igazad (bár akkor is ki kellett volna állnia, mert már elsősorban te vagy a családja, nem a szülei). Ha ezt nem tette, ez kettőtök hibája.
Először válj el,azután keress magadnak másik pasast! És csak olyannal kezdj,aki független! Ne tedd tönkre más család életét!
Önuralommal úrrá lehetsz ezen a "szerelmen".
Lehet,hogy a másik vevő lenn egy kis kalandra,de nem hiszem,hogy ez boldoggá tenne téged. Ahogy az sem biztos,hogyha elválna akkor vele boldogabb lennél.
Azon gondolkodj el inkább, hogy szereted-e a férjed, és hogy akarsz-e még vele lenni.
Ha igen, akkor verd ki a fejedből ezt a másik férfit, és tégy azért, hogy jobb legyen a kapcsolatotok.
Ha nem akarod, akkor pedig hagyd ott.
De gondolkozz el azon is, hogy ha nem lenne ott a másik férfi, akkor is otthagynád a férjed?
Ha igen, akkor nem tudom, mire vársz. Ha pedig nem, akkor ne kacsintgass ki.
Előbb rendezd a mostani életed, azután kezdj újba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!