Ilyenkor mit tennétek a helyemben?
Anyukám olyan dolgok miatt ideges, amiken nem tudok változtatni de idegesít, hogy ideges, elégedetlen, megkeseredett. Ha meg látom rajta valami baja van és rákérdezek, akkor meg jobban felhúzza magát.
Szarjam le mi baja?
Vagy mit csináljak?
Apukámnak most felig-meddig van egészségügyi probléma, az is idegesíti, persze az engem is! Zavarja, hogy a szemével is baj van... közbe meg már unja hogy mindig az orvosokhoz kell szaladgálni... unja, hogy nincs ideje elmenni sehova csak úgy nézelődni, mindig orvos vagy boltba vagy ügyet intézni megy. Én segít neki neha boltból cipelni de egyedül nem megyek mert az lenne a vege hogy en nem tudom megvenni amit kell.
Idegesíti, hogy nincs munkája, hiányzik neki, hogy emberek közt legyen de nem talált munkát, uj varosba költöztünk.
Meg annyira pénz sincs.
En nem nagyon tudok valtoztatni ezen. Mikor mondtam, hogy menjünk nyaralni az én felretett pénzemből, nem fogadta el.
Az is baj hogy nem tud kocsival vasarolni menni, így sokadszorra tud megvenni cipelni mindent. Apukam nem vezethet most, egészsége miatt. Én meg nem tudok. Jelen pillanatba nem is lenne időm megtanulni mert zh-k ès vizsgak jönnek, egyetemen sok az órám. Nincs időm. Legfeljebb nyáron. Ha most azonnal be is iratkoznek, akkor se 2 nap megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!