Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek hogy fogadta el a...

Kinek hogy fogadta el a családja, és a közeli ismerősök hogy nem akartok egyáltalán gyereket?

Figyelt kérdés
A párom 30 éves, őt már rengeteget nyüstölik a témával, senki nem akarja felfogni, hogy nem lesz és kész, viszont annál többször hozzák fel. Már az idegeimre megy.
2019. nov. 20. 23:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%
És akkor mi van, ha ez nem Etiópia vagy Pakisztán?! Akkor már az ember nem is szenvedhet itt? Hát dehogynem. Nem is értem az összefüggést...🤷🏽‍♀️
2019. nov. 21. 00:21
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

1-es,tisztában vagy vele,hogy az emberiség túljutott már az állatvilágon?

Amúgy meg senkinek semmi joga elvárni semmit.

Ez a baj a nagy szocializmusban felnőtt analfabéta idősebb réteggel.

Ők azt hiszik,hogy majd az állam eltart mindenkit,mint az ő idejükben.

2019. nov. 21. 00:37
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Magyarország nem jóléti ország,kb 1-2 millió közöttire tehető az alkoholisták száma,amiknek a jelentős része családos ember.

Nincs semmi szociális háló.

Ha beteg gyereked születik,akkor b-szhatod a rezet,mert lehet,hogy az emberek 1-2szer adakoznak,de a sokadik beteg gyerek már nem fog meghatni senkit.

2019. nov. 21. 00:39
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Az elsődleges cél a túlélés.

Ezután jöhet csak bármi.

Pont most néztem a Walking dead-et,ahol ezt a témát boncolgatták.

Alpha és csapata úgy gondolják,hogy a gyerek csak teher.

Még az Alexandriában élő közösség kialakított valami kommunizmushoz hasonló közösséget,ahol mindenki kiveszi a részét a terhekből.

Csak,amint az ember elér egy fejlettségi szintet nem akar a közösség tagja lenni,mindenki többre vágyik.

Nincs összetartó erő,az emberek csak magukért küzdenek,egy ilyen világban azt megmondani,hogy mi az élet értelme,hülyeség.

Mindenkinek más.

Van,aki a napi túlélésért küzd,másoknak pedig az a céljuk,hogy több pénzük legyen,mint az előző évben.

Nem indulunk egyforma esélyekkel,így elvárni bármit is marhaság.

2019. nov. 21. 00:45
 15/28 anonim ***** válasza:
81%
Mert baj van a fejükben. Apósom is folyamatosan piszkál, hogy "szüljek már NEKIK unokát". Amikor azt mondtam, hogy nem szeretnék gyereket, akkor azt mondta, hogy akkor csak szüljek egyet és majd ők felnevelik. Mondjuk náluk más téren is előjön, hogy van egy kis hiányosság agyban. Egyébként még "csak" 4 éve nyomják a mikor lesz unokánk dumát, mintha már lekéstem volna a szülésről. Most leszek 25 éves.
2019. nov. 21. 00:52
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
De ha úgy is ő akarja felnevelni,miért nem fogad örökbe egy "unokát"?
2019. nov. 21. 01:26
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

#1:

"Szemét dolog megvonni egy szülőtől ezt a csekély örömöt az életben"

És nem szemét dolog elvárni egy olyan nőtől, aki nem akar gyereket, és mondjuk nem is szereti a gyerekeket, hogy szüljön, csak hogy az anyja unokázhasson? Csak mert az a normális?

2019. nov. 21. 06:24
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk is mindkét részről jön az észosztás,hogy a gyerek nekünk való meg jajj de jó. Nem fognak sajnos leállni. Én már elmagyaráztam szépen,,csúnyán, határozottan,mindenhogy. Szerintem akkor fognak leállni, ha valamelyik tesónknak születik gyereke. Majd ha tesóim otthagyják náluk a gyereket egy hétvégére,akkor talán leállnak. Én erre várok :)
2019. nov. 21. 06:42
 19/28 anonim ***** válasza:
67%
Én már azért is leoltást kapok, mert ,,csak” egyet akarok. Semmi nem elég jó nekik. De őszintén megmondom, bármikor, amikor ez a téma előjön és okoskodnak, ahhoz az egyhez sincs kedvem.
2019. nov. 21. 07:22
 20/28 anonim ***** válasza:
86%

#1:

"Szemét dolog megvonni egy szülőtől ezt a csekély örömöt az életben"

Bocs, te most tényleg komolyan gondolod, hogy 2 ember azért szúrja el a saját életét hosszú távra, mert az ő szüleik unokázni akarnak? Mert nekem meglehetősen elmeroggyant gondolatnak tűnik...

Kérdező, nálunk a világon semmi probléma sincs ebből, senki nem szekált minket a gyerek-támával... van ilyen is.

2019. nov. 21. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!