Kinek hogy fogadta el a családja, és a közeli ismerősök hogy nem akartok egyáltalán gyereket?
Sok szülő vágyna unokára...? Kihordja helyettem? Megszüli? Felnevele? :D
Na ugye. Nem a családodnak szülsz, hanem MAGADNAK!
Kérdező, nagyon határozottan el kell mondani még egyszer utoljára, hogy semmi közük a magánéletetekbe és ha nem fejezik be, megszakítjatok a kapcsolatot. És ehhez tartania kell magatokat. Nem kell magyarázkodni, okokat sorolni, épp bőven elég az, hogy ti nem akartok. Ez ilyen egyszerű.
Amúgy meg mi az, hogy az a "természetes" meg az a "normális", ha az ember szül?! Hogy jössz te ahhoz drága #1, hogy más nevében nyilatkozz és eldöntsd neki mi a normális?? Az, hogy te a szaporodási ösztöneiden nem vagy képes túllépni, az a te egyéni szoc.problémád, de nehogy már másokat nem normálisnak titulálj, csak mert nem úgy el, ahogy te és ahogyan szerinted kéne. Nem, a normális az, hogy az ember úgy éli az életét, ahogy az neki a legjobb! Vagyunk így is épp elegen ezen a földön, egyáltalán nem kell mindenkinek szülnie, sőt.. Az meg a világ legszánalmasabb és leggusztustalabb "érv", hogy olyanokkal dobáloznak egyesek és érzelmileg zsarolják a saját gyereküket, hogy hát mindenki arra vágyik, hogy unokázhasson. Hát nem, normális ember/szülő nem azért szül, hogy majd unokát követelhessen és cs*eszegetés nélkül el kellene fogadja, hogy a gyereke önálló felnőtt ember, akinek megvan a saját élete, amit a saját belátása szerint él.
Én elveszítettem a vőlegényemet. Tisztán megmondtam, hogy az én részemről nem lesz se vejük, se unoka. Azt mondták, hogy ez az én döntésem, és akárhogy is lesz mellettem állnak. De persze vannak akik azzal jönnek, hogy fiatal vagyok, az élet megy tovább blablabla...
Én azt mondom, hogy ha legközelebb felhozzák, akkor iszonyú határozottnak kell lennetek. Nem kell félni az összeveszéstől sem szerintem, ha másképp nem értik meg. Ez a ti életetek, úgy élitek ahogy nektek jó, nem pedig úgy ahogy az egész családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!