Szerinted mi a sorrend?
Figyelt kérdés
egészség,boldogság(szerelem),gazdagság2010. júl. 18. 20:35
21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Van akinek az első volt a gazdaság,ez nagyon meglepett:-S
2010. júl. 18. 20:53
22/33 anonim válasza:
boldogság, egészség, gazdagság:)
23/33 anonim válasza:
egészség-boldogság.
A gazdagság számomra nem ide sorolható, nem azonos szinten van a másik 2 dologgal. (Csekélytelenebb.)
Voltam már nagyon szegény és nagyon gazdag, mégsem voltam boldogabb vagy boldogtalanabb egyik helyzetben sem.
24/33 anonim válasza:
1, gazdagság, hogy 2, egészségemet el tudjam vele érni, 3, szerelem, mert betegen nem hiszem, hogy sokaknak kellenék.
(és az vagyok)
25/33 anonim válasza:
Figyelj nekem mindenem megvan. Nagy család, udvarlók, általános iskola óta nem voltam beteg... De mit sem ér ha közben egy putriban tengődök... Lehet ciki de nekem fontos a pénz, lehet kicsit érzékenyebb vagyok erre. Én ettől lennék boldog. A betegséget és a magány is jól bírom sőt szeretem is az utóbbit de mégjobban de sok pénzbe kerül stb. Gondolom így érthető.
26/33 anonim válasza:
Azon kívül sem értem miért lenne elítélednő dolog. Ha mindenkinek ugyanaz lenne az első akkor mi értelme lenne az egyéniségnek, a kérdésnek?
27/33 anonim válasza:
egeszseg a legeslegelso, utana a boldogsag, a gazdagsag nekem nem fontos, csak az anyagi biztonsag.. Az nem egyenlo a gazdagsaggal, de kell a boldogsaghoz
28/33 anonim válasza:
boldogság(szerelem)
gazdagság
egészség
29/33 anonim válasza:
1.boldogság
2.egészség
3.gazdagság
(mert az m1 h ha van pénzed de tökre beteg vagy és boldog sem vagy sval)
30/33 anonim válasza:
Úgy tűnik, azoknak, akiknek még VAN egészsége, nem ismerik az értékét. Ezért helyezik hátrébb a sorrendben. De ha egyszer elveszik... kapálózhattok a boldogságért és gazdagságért anélkül! Egy grúz közmondás szerint: "az egészség a legfontosabb, a többit megvesszük..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!