Szerinted mi a sorrend?
1.egészség
2.boldogság
3.gazdagság
Ha egészséges vagy az már egy boldogság:)
Szerelem,legutolsó a gazdagság.
boldogság
egészség
gazdagság
Megmondom miért: boldogság nélkül nekem semmit nem érne az, hogy sok a pénzem, de igazából az sem, hogy egészséges vagyok. Boldogság nélkül, de egészséges testtel csak egy jól működő robot lennék.
És egészség nélkül a gazdagságot sem tudnám értékelni. Mit érnék vele, ha a temérdek pénzemet csak gyógykezelésekre tudnám költeni? Jól érezném én úgy magam? Dehogy.
Viszont ha boldog vagyok, mert van, aki/ami boldoggá tesz, akkor el tudom viselni azt is, ha nem vagyok egészséges, és azt is, ha nincs pénzem (az utóbbit el is viselem, méghozzá boldogságban).
egészség,boldogság(szerelem) egy szinten
gazdagság
Egészség,boldogság(szerelem)gazdagság
22/L
Boldogság
Egészség
Gazdagság
Úgy vélem, ha valaki beteg, attól még lehet boldog az élete, és a boldogság reményt ad neki a gyógyuláshoz.
A gazdagság ebben a sorban utoljára maradt. Egy végső stádiumban lévő daganatosnak hiába vannak milliárdjai, nem fog tudni mit kezdeni a pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!