Mit csinálnál? Ha megtudnád hogy a 17 éves lányod terhes? Itt azt értem hogy támogatnád vagy aborsztura vinnéd stb.
16 éves a lányom.ha terhes lenne akkor a családunk így állna: az unokám, az én két 1 évesem,4 évesem,17 évesem,férjem,én
7en lennénk de nem hiszem hogy ennyi kicsit elbírnánk hárman.Jobban tenné ha nem lenne terhes,de amúgy ha megtörténne akkor 100% h nem vetetnénk el.Édesapja nemtudom mit szólna hozzá,bár Ő nem is velünk él...
36/N
Jaaaj 19:57-es!! Mi az, hogy aranyban mérik??? Az én fogamzásgátlóm 3 hónapra alig kerül több, mint 3000 forintba! Nehogy már ezt ne tudja megfizetni valaki!! Még az óvszernél is olcsóbban jössz ki vele! Ha meg ez is sok, akkor ne bújjon ágyba senkivel, amíg nem lesz pénze védekezni. A kérdésre válaszolva: egyértelműen abortusz. Még csak el se gondolkodnék más megoldáson kivéve, ha a családomban minden nő csak extra nehezen tud teherbe esni. Akkor talán elgondolkodnék a megtartásán. Esetleg. Talán.
Amíg nincs fix lakásom/házam, fix fizetésem vagy minimum valamennyi tartalékom, amit elégnek ítélek ahhoz, hogy a gyereknek mindent meg tudjak adni anélkül, hogy elkényeztetném, addig nem vagyok hajlandó gyereket vállalni, bármennyire is szeretném! Tudom, hogy ma már senki sem lehet biztos a fix munkahelyben, de legalább tűnjön annak, vagy a gyerekvállalás első éveben legyen az, mert ha a gyerek már eleve bizonytalanságban indul, nincs az az ég, hogy onnan ki lehessen kecmeregni, és az neki se jó. Szerintem aki ezek ellenére mégis gyereket vállal, az egy önző ember. Bocsánat, hogy kegyetlen vagyok, de ez van. Az, akinek mégis becsúszik, nem veteti el, nélkülözik, de még valahogy csak csak megél, viszont bevállalja a másodikat is, vagy nem vigyázott és a 2. is becsúszik, az meg egyenesen ássa el magát!!
Én abortuszra vinném, ahogy engem is az anyukám 18 éves koromban. Akkor nehezen értettem meg, de ma áldom az eszét.
Nagyon meg kell gondolni, persze egy gyerek az gyerek, egy gyerek az élet, de tényleg csak akkor szabad bevállalni, ha minden feltétel adott az egészséges növekedéséhez. Egy 17 éves gyerek még nem kész az anyaságra. Persze itt is vannak kivételek, mert én is ismerek olyat aki 16 évesen szült és csodálatosan neveli a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!