Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itthon hagynátok a fiatokat 3...

Itthon hagynátok a fiatokat 3 napra egyedül?

Figyelt kérdés
Júniusban voltunk 1 hétig Hajdúszoboszlón nyaralni, utána még a Balatonra is sikerült 4 napra lemenni.Ma az egyik baráti házaspár mondja, hogy a hétvégén 3 napra menjünk már vissza Szoboszlóra.Na erre az én 16 éves fiam kiakadt, hogy miért kell őt rángatni, itthon vannak a haverjai is, neki a foci többet ér, mint Szoboszló, és menjünk mi csak nyugodtan, ő marad itthon.Még nem hagytam ennyi időre egyedül, tudom, hogy nem link gyerek, nem csavarog, meg ilyesmi, de nem hiszem, hogy lenne egy nyugodt percem is.Viszont azt is megértem, hogy mi már nem vagyunk társaság neki.Mit csináljak?
2010. júl. 18. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze. Előtte mint ahogy előttem már írták, főznék annyi kaját amennyi elég lenne neki, hagynék pénzt, ha valamit szeretne,, meg hogy hívjon fel mindig
2010. júl. 18. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is 16 éves (lány) vagyok, anyukám nagyon megbízik bennem, és már volt hogy egy hétre itt hagyott engem, naponta telefonáltunk. Nem volt semmi baj, pénzt hagyott kajára meg innivalóra. Ne aggodalmaskodj a fiad miatt, hanem élvezd ki az időt amíg nincs ott. :D
2010. júl. 18. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia. Valamikor el kell kezdeni. Ez a három nap éppen hogy tökéletes. Mégsem egy hétről van szó. Ha jól viselkedik, nem fordítja fel a lakást,stb, akkor máskor is elmehettek majd nyugodtan kettesben.

És telefonon is tudtok érintkezni. Szerintem tegyetek egy próbát, azzal neki is azt bizonyítjátok, hogy bíztok benne.

Ha úgy döntötök, hogy nélküle mentek, kívánom, hogy ne legyen semmi gond és, hogy legyen egy-két nyugodt percetek :)

2010. júl. 19. 10:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. júl. 19. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!