Tesoimmal egy szobaban vagyok es engem már zavarnak nagyon hogy mindig ott vannak mellettem. Mit tegyek?
Én 17 éves vagyok lány. Tesóm egyik 22 másik 23 éves és fiúk. Agyilag kb 12
Semmit nem lehet tőlük csinálni mindenbe bele kötnek még abba is hogy mit eszek. Meg az is idegesít hogy csak én takarítom a szobát egy rongyhoz nem nyulnanak hozzá vagy egy porszivohoz. Jó én megcsinalom kitakaritok de mikor szobában esznek és megint tele van morzsaval minden akkor fel idegesít minek csinálom fölöslegesen,igy semmi kedvem takarítani
#20, simán.
Miért kéne másnak az ágya mellett porszívózni, rendet rakni, más szemetét kihordani stb? Oldják meg a nagy legények.
Persze az lenne jó, ha felosztanák egymás közt, hogy mondjuk heti egy porszívózást minden héten más csinál, de nem úgy tűnik, hogy erre hajlandóak a kedves tesók.
Tehát akkor szerinted mi a megoldás?
Az, hogy a kérdező meg az anyja csicskázik nekik, mert ők a nők, szóval kötelességük a srácok mocskát is felnyalni?
Így persze, hogy nem fognak tenni semmit az ügy érdekében, mert mindig megcsinálja helyettük valaki a piszkos munkát. De ha megenné őket a kosz, akkor talán észbe kapnának, hogy ez nem így megy, és azt is megtapasztalnák, milyen érzés megfogni mondjuk egy felmosó nyelét. Nem fog nekik ártani.
És apukádnak mi a válasza arra, ha elmondod, hogy te takarítasz a tesóid helyett, mert ők egy szalmaszálat nem tesznek keresztbe?
Szerinte is rendben van ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!