Hogy tehetett velem ilyet?
Összekaptunk a párommal, mert egész nap sz*rt a fejemre. (Én írtam ki a kérdést, hogy elmennél-e a párod céges bulijára?). Reggel óta kint voltunk. Délutánra megfájdult a fejem és nagyon rosszul éreztem magam. Kerestem a páromat, felszívódott. Felhívtam apukámat, hogy jöjjön értem, mert rosszul érzem magam. Előkerült a párom, be volt rúgva, és neki állt feljebb, hogy haza merek jönni. Elhoztam a telefonját (nálam volt a táskámban, és elfelejtettem neki odaadni), erre utánam jött kocsival, a nyílt utcán üvöltött velem, és kaptam egy pofont is. :(
Nem volt érdemes elmennem! :(
Kitartás, ne hagyd magad megalázni, jó, hogy nem monoklit kaptál amivel a házból se tudsz kimenni.
Az agresszió azt jelenti, hogy ellenségesen lép fel lelkileg vagy fizikálisan. Az, hogy bántották s ő othagyja nem agreszió hanem értelmes védekezés egy részeg emberrel szemben.
Rettenetesen hiányzik. :(
De erős leszek... és elhagyom.
Szia! Hogy vagy? Remélem már jobban érzed magad. Sajnálom, hogy ez történt veled. Előző kérdésedre válaszoltam. Nem gondoltam volna, hogy egy telefon miatt pofont fogsz kapni.
Légy erős. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!