Hogy tehetett velem ilyet?
Összekaptunk a párommal, mert egész nap sz*rt a fejemre. (Én írtam ki a kérdést, hogy elmennél-e a párod céges bulijára?). Reggel óta kint voltunk. Délutánra megfájdult a fejem és nagyon rosszul éreztem magam. Kerestem a páromat, felszívódott. Felhívtam apukámat, hogy jöjjön értem, mert rosszul érzem magam. Előkerült a párom, be volt rúgva, és neki állt feljebb, hogy haza merek jönni. Elhoztam a telefonját (nálam volt a táskámban, és elfelejtettem neki odaadni), erre utánam jött kocsival, a nyílt utcán üvöltött velem, és kaptam egy pofont is. :(
Nem volt érdemes elmennem! :(
Azt mondta, hogy én provokáltam ki.
Egyszerűen megmondtam neki a magamét, hogyha együtt mentünk ki, mért kell külön asztalnál ennünk, mért nemképes mellém ülni. És ha rosszul érzem magam miért ne jöhetnék haza?
Nem is nagyon akarok vele maradni.
Mi a kérdés?!!!
Itt nincs kérdés, mi nem tudjuk megoldani a problémádat, sajnáltathatod magad, kapod majd a szívhezszólóbbnál szívhezszólóbb kommenteket, de mit érsz vele?
Vagy dobd ki, vagy ne siránkozz.
Érdekes módon tegnap is,és ma délelőtt is nagyon szeretett, többször szerelmet vallott stb.
Elhiszem, hogy felidegesítettem, mert elhoztam a telefonját (véletlenül maradt nálam), de szerintem nem érdemeltem meg a pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!