Mit tudnék csinálni anyukám élettársának az anyjával? ("anyós")
A vénasszony (még ez a jelző is nagyon kedves rá)állandóan pletykál rólunk. Minden nőt elmart a fia mellől, most azonban nem anyut, hanem minket piszkál, szerinte a fia eltart minket, kiforgatjuk mindenéből(Nem mintha lenne bármije.).
Az egyetlen akit eltartanak az tesóm, de ő még tanul. Mi a férjemmel ugyan még itthon lakunk, de külön konyhán vagyunk, és fizetjük a rezsi ránk eső részét, vagy még többet is. A saját fizetésünkből élünk, ráadásul a házkörüli munkát is mi csináljuk.
Szerinte a fia nem győz ennivalót venni, mert falzabálunk mindent, lusták vagyunk, nem csináluk semmit. Ez nem igaz. Ezt, és hasonló pletykákat hallok vissza egyre több helyről. Sajnos olyan helyen dolgzom, hogy nem tenne jót a 'hírnevemnek' ha ez a pletyka megjelene a munkahelyemen.
Kértük a fiát többször, hogy beszéljen vele, álítólag megtette, de egyre több dolgot terjeszt rólunk.
Szerintetek mit tehetnénk vele? Van valami ötletetek?Esetleg jelentesm föl azt a vén dögöt? (Gondolom nem lenne belőle semmi komoly, de hátha befogná a pofáját)
te ismkezd róla pletykákat terjeszteni!
Mond azt h a fia mindig tőletek kér pénzt azért h az anyjának adja
beszélj vele te
mondmeg neki hogy hagyja abba
miért nem költöztök el a férjedddel?
elég nagy házban lakunk, így van elég hely mindenkinek,és azt mondta anya, mikor összeházasodtunk, hogy maradjunk nyugodtan, és amit albérletre költenénk pénzt, tegyük be a bankba havonta, és gyűjtsünk házra
ráadásul elváltak a szüleim, a ház még mindig közös, apé a fele, ő is egyet értett akkor anyuval
most meg 1 éve megismerkedett ezzel a pasival, akinek az anyja össze-vissza kavar. tesóm az idén érettségizett, természetesen anya a barátjával, apa az élettársával jött a ballagásra, mégcsk szólni se szóltak egymáshoz, akkor meg azt terjesztette a vén mocsok, hogy apukám milyen bunkó, mert volt képe elmenni a ballagásra... hát nem tudom kinek volt több joga...
tesóm egyszer elment, beszélt vele, nem használt semmit...
gondoltam rá, hogy nekem se ártana, csak attól tartok, hogy lehet még jobban pletykálkodna...
meg ha nem foglalkozik azzal, mit a fia kér tőle, szerintem velem se fog...
dehogy az ilyen embereknek miért nem vágják ki a főtéren nyilvánosan a nyelvét, utána meg zárják kalodába 2 napra a tűző napon...?
Utolsó vok.
Nem tudsz mit tenni vele,bizonyíték sincs nagyon rá!Rólam is terjeszt az ex anyós mden "jót"...mi falun lakunk,de én már megtanultam kezelni és nem foglalkozok vele!Mki magából indul ki,és erre egy idő után más is rájön!!
én nem akarok vele pereskedni, meg semmi bírósági herce- hurca, csak hátha kézhezkap erről valami hivatalos papírt, és megijed, még akár csak a feljelentésről...
ha én küldök neki hamisat, azért gondolom elcsíphetnek...
Lehet, hogy elég lenne csak mondani neki, hogy ha nem fejezi be, feljelented rágalmazásért, becsületsértésért. Nagyon határozottan közöld vele, hátha behúzza fülét-farkát. Gondolom azért akiknek terjeszti a pletyit, már ismerhetik, mennyire szavahihető. Mint írod, már több nőt elmart a fia mellől. A szomszédok meg tisztában vannak a dolgaitokkal, látják ki dolgozik a ház körül, ismernek titeket. Az ilyen családtagtól kíméljen meg mindenkit a sors!
Közöld vele a tényeket, nem élősködtök senkin, és vagy befejezi, vagy a bíróságon tisztázzátok. Hátha beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!