Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen JO gyerekkori elmenyeid...

Milyen JO gyerekkori elmenyeid vannak a csaladoddal kapcsolatban, mire emlekszel szivesen vissza?

Figyelt kérdés
Lehet ez szulos, nagyszulos emlek.
2019. okt. 26. 14:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Életem legkorábbi emléke, amikor kerestem az elrejtett húsvéti tojásokat a kertben és egy (nekem) hatalmas tuján találtam egy plüssnyuszit. Valamiért ez nagyon megragadt, annyira örültem neki, máig megvan :D
2019. okt. 27. 09:17
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok van, azok közül most csak egyet írok le. Öt éves voltam és vidámparkba mentünk a szüleimmel és a testvéreimmel. A húgom még kisbaba volt, így mindenre apukámnak kellett felülnie velünk. Körhinta, kisvasút, dodzsem. Utoljára hagytuk az elvarázsolt kastélyt. Nagyon jó volt. A végén egy forgó alagútból kellett kijönni. Én apukám ölében voltam, két testvérem előtte ment. Aztán apukám megbotlott az egyik testvéremben és hatalmasat estünk, ott forogtunk az alagútban kalimpáló kezekkel lábakkal. Anyukám, aki meg látta az egészet mert ott várt minket, könnyesre röhögte magát. Akkor persze nem volt ilyen vicces, de visszagondolva már ez is szép emlék. Utána állatkertbe mentünk meg csónakázni. Én még kicsi voltam a vízibiciklihez és nagyon sírtam hogy nem mehetek, ezrét kaptam egy nagy labdát. Alig tudtam fogni, de nem adtam oda senkinek. Aztán az állatkertből kifelé jövet elejtettem és kigurult az autóútra. Apukám szaladt utána de megmentette.
2019. okt. 27. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!