Milyen JO gyerekkori elmenyeid vannak a csaladoddal kapcsolatban, mire emlekszel szivesen vissza?
Apámmal nem volt könnyu egyutt élni , de mégis utólag csak a szép emlékek maradtak , este szerettunk autókázni , este 21-22 körul keresztbe kasul a városban , láttunk csomó embert , áthajtottunk erdökön mezökön is, forgalmas helyeken is , központba.
Vagy meglátogattuk az unokatesvéreméket és csomót játszottunk , felnöttek beszélgettek éjjelekig ment a duruzsolás
Karácsonyok , amikor hozta az ” angyal ”, a fát 12 éves koromig es szep ajandekokat
Anyunak mindig volt ideje leülni szombat-vasárnap legózni, puzzle-zni velünk, ellenőrizte a leckénket, minden vasárnap sütit sütöttünk, éreztük, hogy törődik velünk.
Csak utána romlottak el a dolgok amikor elváltak apuval és pasija lett. Onnantól megromlott a fiatal korom.
Nekem az a legszebb emlékem,hogy 20 évesen megtudtam ki az anyukám és apukám. De mégszebb volt,mikor találkozhattam is velük. Hogy láthattam,megölelhettem és megmondhattam,hogy milyen nagyon szeretem őket és mindig arról álmodtam,hogy egyszer nekem is lesz családom.
Számomra az volt a legszebb nap életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!