Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen JO gyerekkori elmenyeid...

Milyen JO gyerekkori elmenyeid vannak a csaladoddal kapcsolatban, mire emlekszel szivesen vissza?

Figyelt kérdés
Lehet ez szulos, nagyszulos emlek.
2019. okt. 26. 14:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kettesben voltam apummal,emlekeszek ültünk a kocsiban es szólt egy rap szám,azt mondta ez a kedvenc zenéje.Amikor kicsi voltam hogy birkoztunk,mennyire szerette öcsémet.Aztán 8 osztályban ballagás előtt nemsokkal probaltam a ruham es beszélgettünk hogy kibérel egy szuper helyet nekem meg milyen elő zene legyen a ballagàsomon..rà pàr napra meghalt.😢😣
2019. okt. 26. 15:53
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Amikor óvodás voltam, és a bolond bátyám felragasztott a WC mellé egy “Dohányozni tilos” matricát, 2 szótagot kivágva, ami így egy “Hányni tilos” matrica lett, és én el tudtam olvasni. Hihetetlen büszkén rohantam apuhoz elújságolni, h tudom ám, h mi van odaírva, ő meg szintén totál büszkén kb. agyondícsért, h tudok olvasni. Iszonyat boldog voltam. (Persze aztán nevelőanyám elmagyarázta apámnak, h biztos csak hallottam, amikor erről beszélgettek, h leszedjék-e, nehogymár elhigyje, h elolvastam... ő meg hitt neki... de addig baromi boldog voltam! :))
2019. okt. 26. 15:59
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
Amikor nagyapámat néztem (apám helyett apám volt, apámat nem ismerem), ahogy szereli a kocsit, és egy idő után megkért, h vigyek oda neki ezt-azt, pl villáskulcsot, stb... vagy hogy most üljek be a vezetőülésbe, és nyomjam meg a gázt, persze elmagyarázva, h az balról az első pedál. Imádtam, h “segítettem” neki. Már nem él...
2019. okt. 26. 16:05
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Most komolyan, az embereke nem tudnak a kérdésre felelni? Éppen elég gyűlölködő, családban haraggal lévő, meg szar körülményekről szóló kérdés van. Minek kel elrontani ha valaki pozitív dolgokról szeretne olvasni? Sajnálom ha rossz élete van\volt valakinek. De ha ki akarja írni magából, akkor tegye már meg saját kérdéssel, ne itt.
2019. okt. 26. 16:07
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#13 vagyok, eszembe jutott még, h sokszor én voltam az utolsó az oviban, anyám dolgozott, nem tudott értem jönni, stb... és nagyapám, aki buszsofőr volt, beparkolt az üres busszal az óvoda elé, és azzal vitt haza - csak a miénk volt az egész busz! Imádtam!
2019. okt. 26. 16:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Apámmal nem volt könnyu egyutt élni , de mégis utólag csak a szép emlékek maradtak , este szerettunk autókázni , este 21-22 körul keresztbe kasul a városban , láttunk csomó embert , áthajtottunk erdökön mezökön is, forgalmas helyeken is , központba.

Vagy meglátogattuk az unokatesvéreméket és csomót játszottunk , felnöttek beszélgettek éjjelekig ment a duruzsolás

Karácsonyok , amikor hozta az ” angyal ”, a fát 12 éves koromig es szep ajandekokat

2019. okt. 26. 16:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor suli után be mentem anyukám munkahelyére, az öregek otthonába, és láttam,hallottam hogy anyu milyen szeretettel, türelemmel bánik a kis öregekkel,és hogy mondták neki,drága nővérke maga olyan jó ember, mindig van hozzánk egy kedves szava. Az az érzés amit akkor éreztem,le irhatatlan! Anyu mindig mondta,szeretem őket, a szüleimet látom bennük. Ő tényleg ápolónőnek született,emberséges volt, végtelenül kedves, jó szívű, és szerette ezeket a kis öregeket. Imádta az állatokat is, mindig volt 6-7 cicánk, kutyánk. Beszélgetett velük. A kutyánk rendszeresen várta őt az öreg otthon előtt,amikor délutános volt. Az éjjeli őr már ismerte a kutyust, mindig be engedte,és ő a portánál várta anyut. Az állatok szeretetét tőle örököltem. Csak remélhetem, hogy vagyok olyan jó ember,mint amilyen ő volt. Már 1.éve nincs köztünk,de nagyon hiányzik. 85.éves volt.
2019. okt. 26. 17:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében minden. Csodálatos szüleim vannak, és 4 csodálatos testvérem. 26 vagyok, én vagyok a legidősebb testvér, nagyon jó a kapcsolatunk, sajnos csak 2 hetente megyek haza hétvégén, mert BP-n dolgozom, de nagyon boldogok vagyunk együtt, tényleg hálás vagyok hogy ilyen családom van.
2019. okt. 26. 18:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyunak mindig volt ideje leülni szombat-vasárnap legózni, puzzle-zni velünk, ellenőrizte a leckénket, minden vasárnap sütit sütöttünk, éreztük, hogy törődik velünk.

Csak utána romlottak el a dolgok amikor elváltak apuval és pasija lett. Onnantól megromlott a fiatal korom.

2019. okt. 26. 18:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a legszebb emlékem,hogy 20 évesen megtudtam ki az anyukám és apukám. De mégszebb volt,mikor találkozhattam is velük. Hogy láthattam,megölelhettem és megmondhattam,hogy milyen nagyon szeretem őket és mindig arról álmodtam,hogy egyszer nekem is lesz családom.

Számomra az volt a legszebb nap életemben.

2019. okt. 27. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!