Érdekesebbnek tűnik egy nő egy férfi számára ha például nem mindig elérhető?
Szia!
Igen, szerintem szükséges "játszani" ilyet. Nem folyamatosan, csak 1-2 alkalommal. Én is volt, hogy lemondtam, mert "elmegyünk az egyik barátnőmmel cipőt venni". Ne félj, délután 6kor már hívott, hogy jól sikerült-e a vásárlás, minden oké-e, mikor talizunk stb?:)
A 2. nak nem adok igazat, minden típusú férfit kicsit lehet "húzni". Viszont az is igaz, hogy nem rejtélyesen, sejtelmesen "más programom van , bocsi", hanem azért legyen indok. Pl. "munkahelyen lesz megbeszélés" "találkozok a barátnőimmel" stb.
Nem szabad őt ideje korán nyeregbe ültetni, mert akkor az lesz benne, hogy "na, ha hívom ezt a csajt, mindig rá fog érni, mindig én irányíthatok"
èn azt gondolom ezt nem kell játszani.
Elsö látásra szerelem volt a párommal, de soha nem csüngtünk egymáson. Ha pl egyik barátnöm elhivott valahova ami csajos inkább, akkor elmentem vele, de mérlegeltem hogy a páromat se hanyagoljam el. Ha páros program volt akkor együtt mentünk. Mai napigf is így van pedig együtt élünk.
Ha neki van programja barátokkal családdal akkor ö oda megy egyedül, de nem feltétlen hagyjuk amgunkat egyedül.
pl az exem mindig egyedül akart menni bulizni, már elöre mondta a barátnöimnek hogy csináljunk programot mert ö elmegy bulizni. ezt utáltam, mert néha igazán mehettünk volna együtt is, föleg hogy nagyon kedveltek a barátai.
szóval meg kell hozni a középutat.
Elso 10:50es: Neked ez nem volt gyanus, hogy MINDIG egyedul akart menni bulizni?
Szamomra serto lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!