Ha a felnőtt (25éves) lányotok egyik nap azzal állna elő, hogy ő leszbikus, hogy fogadnátok?
Na most jelentettem a kérdést "kitaláció" miatt.
Nem kell túljátszani a szerepet, és akkor még hihető is marad :)
Mivel én a gyermekeimet nevelem, nem lenne olyannyirs önismerethiányos, hogy 25 évesen bizonyosodjon benne.
Megkérném, mondja el a benne történt folyamatot, aminek a végén ez a meggyőződés született.
Nem tudom, miért dobnám ki, vagy ilyesmi.. Igen, tényleg mutassa be a partnerét. Volt alkesz élettarsam, hát kicsit benéztem, mégse dobott ki a családom (de én az élettarsat igen).
Azt gondolom, hogy 25 évesen valószínűleg ez már komoly érzés. Mert egyébként csak pislogok, itt a gyiken, hogy hány tinédzser jön rá, hogy ő meleg, mikor még jóformán a növésben se állt meg.
51es, te hülye vagy. Hol a kitaláció?
Kérdező, nehogy megállapodj egy férfi mellett, csak, hogy anyádat boldoggá tedd.
Kérdező, ez egy hatalmas baromság, hogy a "gyerek dolga, hogy a szüleit boldoggá tegye". Ezt beléd nevelték? Éld a saját életed, a saját boldogságodat, az a feladatod, azért születtél.
Anyád kapott most egy életfeladatot, amivel meg kell birkóznia. Neki, nem neked. Szerintem a prűdsége van mögötte és az, hogy a szexre tabuként tekint
Termêszetesen tàmogatnàm ês a tägabb csalàd is.Csalàdomban és baràtaim is vannak leszbikusok,homoszexuàlisok.Ês igazi EMBEREK!!!!Gondolom anyukàd màr e tervezte a jövőt az unokákkal. Most hogy te bevallottan ezzel minden elképzelést megtörtél.Hagyj időt neki hogy megemêssze.Ne keresd.Ha szeret ő fog keresni.Gyermeked lehet így is.Fogadhattok örökbe pl.Igaz egyedülàllóként.Baràtnőmék (2 làny) 7 hónapja vitték haza a fiukat,én segítettem nekik.Amúgy az unoka nem nemi identitàs kérdése....pl.mi hagyomànys pàr vagyunk mêgis örökbefogadtuk a lànyunkat.
Ne hibäztasd magad,úgy vagy tökéletes ahogy vagy.Nem egy szükséges jómvagy az emberek között ,hanem egyetlen a vilàgban aki sajàt maga.Jinden ember egyedi és önmaga.
Ha gondolod írj ràm,szívesen beszêlgetek veled.Sok tapasztalatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!