Ha a felnőtt (25éves) lányotok egyik nap azzal állna elő, hogy ő leszbikus, hogy fogadnátok?
Kérj időpontot pszichiáteredtől! - ha nincs dokid. válassz egyet!
Te szegény! Ha engem így kidobna az anyám, akkor az az egy darabig ne látogassam őket örökké tartana! Soha többet nem látna, hiszen megtagadott! Nem is értem, hogy egy anya hogy tehet ilyet! Mérhetetlenül önző: fontosabb neki a külvilág róla alkotott véleménye meg a kisded játéka az unokával, mint a saját gyereke! Az ilyen nem anya! És apád se különb, ő pedig nem apa! Remélem, megtalálod a boldogságot a párod mellett!
23-as, a szexuális vonzalom nem szabály kérdése, te se tudnál azonos neműbe beleszeretni akkor se, ha az lenne a szabály. (Az ókori görögöknél például ez meglehetősen általános volt.) Divatból se lehet szerelmet érezni! Ne keverd ide a szegénységedből eredő frusztrációidat sem, annak semmi köze a szerelemhez! Ha arról lenne szó, hogy téged fogadjanak el - nyilván neked is vannak devianciáid, kinek nincsenek - akkor mindjárt elfogadáspárti lennél!
3-as válaszoló vagyok.
Elmondanám neked, hogy nem divatból, vagy liberalizmusból nem dobnám a gyerekem az utcára, hanem mert ANYA vagyok és szeretem! Ki szeresse az embert, ha nem a saját anyja?
Megjegyzem, konzervatív gondolkozású vagyok, de ezzel együtt soha nem érdekelt senki szexuális orientációja, mivel nálam ez szigorúan magánügy kategória.
Adott esetben a gyerekem magánügye.
Én is meleg vagyok, szal kitartás! Nekem se fogadta jól édesanyám. Az unoka kérdés nem merült fel nála, de ezt annak tudom be hogy 4-en vagyunk testvérek, és anyának is rideg, nem az a babusgatós, hanem mindenért leordítom a fejed típus. Plusz nővérem kislányával se tud mit kezdeni, látszik rajta hogy idegesíti az unoka, se kedve, se türelme nincs hozzá, pedig 57 éves.
Halkan jegyzem meg, hogy sosem értem azokat a szülői reakciókat, hogy hát így nem lesz unoka, és ez mekkora szívfájdalom nekik. Aki csak 1 gyermeket vállal, ott benne van a pakliban, hogy valami miatt(baleset,LMBT, terméketlenség, egyéni döntés) unoka nélkül maradnak. Ha valaki biztosan unokát szeretne, ajánlatos több gyermeket vállalnia, ha teheti.
Az eredeti kérdésre nem tudok érdemben válaszolni, de gyermekemet csak akkor dobnám ki, ha naplopó, bűnöző lenne. Ekkor hibáztatnám magam, a szexuális orientáció miatt nem. Legyen boldog, kiegyensúlyozott, szeresse a párja, ennyi a lényeg.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!