Ha a felnőtt (25éves) lányotok egyik nap azzal állna elő, hogy ő leszbikus, hogy fogadnátok?
Figyelt kérdés
Kidobnátok egyből(ha még otthon lakik), megszakítanátok a kapcsolatot vele, szégyellnétek, magatokat hibáztatnátok?2019. okt. 25. 16:27
41/65 anonim 

válasza:

Szerintem ez egy olyan kérdés, amire az ember csak akkor kapja meg a választ, ha megtörténik vele. Könnyű rámondani, hogy elfogadnám, ugyanúgy szeretném, nem változna semmi, stb, aztán ha ne adj isten tényleg bekövetkezik, lehet, hogy mégse menne ilyen lazán az elfogadás.
42/65 anonim 

válasza:

Nem érdekelne, én meleg vagyok, azt furcsálnám, hogy van egy lányom. Wtf? Mindanám.
43/65 anonim 

válasza:

hogy merülhet fel egy ilyen kérdés? nagyon sötét elme kell hogy pislákoljon egy olyan koponyában ahol a kérdésre az általad leírt lehetőségek felmerülnek. nem az lenne a lényeg hogy a gyermek a lehető legboldogabb legyen? és ha nő létére nőt szeret akkor mi van? ébresztő ember 21 században élünk.
44/65 anonim 

válasza:

Előző, úgy merült fel hogy a kérdező anyja a lehető legundorítóbban reagált.
Kedves kérdező! Ebben a történetben nem te vagy az akivel komoly gondok vannak... Hanem az anyád, akinek fontosabb hogy mit szólnak mások, mint a gyereke boldogsága.
45/65 anonim 

válasza:

"ébresztő ember 21 században élünk." Ez nem 21. század függő, ember! Ha a 22. században lesznek olyan emberek, akik állatokkal házasodnak, akkor azt kell elfogadni, mert "ébresztő ember 22 században élünk."?
46/65 anonim 

válasza:

#46 igen! Régen nem nézték jó szemmel a melegeket, most a zoofilek vannak így, remélem nem kell 80 évnek eltellni, hogy elfogadott legyen bármi... akkor az egyy kudarc lenne, a liberalizmus kudarca.
47/65 anonim 

válasza:

# 46 ne a te bajoddal gyere,most nem rólad van szó ember! bár mondjuk a zoofília már nálam is kiveri a biztosítékot.
48/65 anonim 

válasza:

Amíg te nem fogadod el magad, mások hogy fogadjanak el?
49/65 anonim 

válasza:

"Ha a 22. században lesznek olyan emberek, akik állatokkal házasodnak, akkor azt kell elfogadni, mert "ébresztő ember 22 században élünk."?" Nahát, a szokott homofób "érv" minő meglepetés. Szóval szerinted két ember beleegyezésen alapuló kapcsolata, meg a védtelenekkel szembeni erőszakosság ugyanaz? Csoda hogy a szokásos "komoly" érveket a pedofilokat is el kell majd fogadni ennyi erővel nem hoztad, ugyanis a homofóbok szeretnek úgy tenni mintha a gyerekek ellni nemi erőszak, meg a beleegyezésen alapuló homoszexuális kapcsolat ugyanaz lenne...
50/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azért nehéz ezt így elfogadni, ők a szüleim, s csalódást okoztam nekik, nekem is nagyon fáj, próbáltam is ez ellen harcolni, de egyszerűen nem ment. De lehet inkább leélem úgy az életem, hogy leszek egy férfi mellett, aztán mindenki boldog lesz, hisz a gyerek dolga, hogy a szülőt boldoggá tegye.
2019. okt. 27. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!