Nem tudok elmenni a buliba, mert nekem kell vigyázni az öcsémre, mit tegyek?
Szombatra bulit szerveztünk a barátnőimmel, anyuék nem engednek el, mert ők is programot szerveztek és nincs ki vigyázzon a 3 éves öcsémre. Mondtam ez nem igazságos, nem én akartam a gyereket és most én szívjam meg miatta? Mamáék az ország másik végében laknak, nem tudnak egy éjszaka miatt lejönni. Azt mondta anya, majd megyek máskor, de ebben a buliban lesz ott egy srác aki tetszik, és itt lenne a lehetőség hogy legyen valami, de neem, mert nekem az öcsémre kell vigyázni. Pedig ő úgyis csak alszik egész éjjel, mit kell arra vigyázni?? Gondoltam arra is, elmegyek és korán, olyan 5 óra fele hazajövök, mielőtt felébredne. Meg persze megvárom míg elalszik, 8 körül szokott, és csak utána indulnék. Szerintetek ez jó ötlet? Ti mit tennétek? Nem igazságtalan, hogy nekem kell otthon maradnom vele, mikor nem az en gyerekem??
L/18
"csak most ott volt a buli, meg az a srác, de mindegy, majd legközelebb." - csak fel ne szedje valaki más a bulin...
Nem tudod áthívni a srácot, hogy közösen gyerekpesztráljatok?
Ha tetszik neki, akkor gondolom ismeri valahonnan, ott biztos találkoznak.
Egyébként meg, vajon mikor lesz a következő alkalom, amikor anyu meg apu el tud menni kettesben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!