Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok elmenni a buliba,...

Nem tudok elmenni a buliba, mert nekem kell vigyázni az öcsémre, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szombatra bulit szerveztünk a barátnőimmel, anyuék nem engednek el, mert ők is programot szerveztek és nincs ki vigyázzon a 3 éves öcsémre. Mondtam ez nem igazságos, nem én akartam a gyereket és most én szívjam meg miatta? Mamáék az ország másik végében laknak, nem tudnak egy éjszaka miatt lejönni. Azt mondta anya, majd megyek máskor, de ebben a buliban lesz ott egy srác aki tetszik, és itt lenne a lehetőség hogy legyen valami, de neem, mert nekem az öcsémre kell vigyázni. Pedig ő úgyis csak alszik egész éjjel, mit kell arra vigyázni?? Gondoltam arra is, elmegyek és korán, olyan 5 óra fele hazajövök, mielőtt felébredne. Meg persze megvárom míg elalszik, 8 körül szokott, és csak utána indulnék. Szerintetek ez jó ötlet? Ti mit tennétek? Nem igazságtalan, hogy nekem kell otthon maradnom vele, mikor nem az en gyerekem??

L/18

2019. okt. 20. 17:12
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Mondtam nekik, azt mondták nincs rá pénz. De bezzeg színházra meg vacsorára van... Ha bébiszitterre nincs pénzem, akkor étterembe se megyek, nem? De.
2019. okt. 20. 17:37
 12/57 anonim ***** válasza:
70%
Én megértelek, nem a te dolgod, DE nem hagyhatod egyedül, és azt kell tenned, amit a szüleid mondanak neked:(
2019. okt. 20. 17:40
 13/57 anonim ***** válasza:
70%
Nekem mindegy, hogy oldjátok meg, de egy 3 évest egy teljes éjszakára nehogy magára hagyjatok!! Annyi, hogy be ne próbáld csapni a szüleidet, hogy jó, oké, itthon maradok, közben meg lelépsz. Ha normális vagy, egy perc nyugtod se lenne agyban. Ha nem vagy normális, akkor most szólok, hogy nagy baj történhet. Agyam megáll.
2019. okt. 20. 17:41
 14/57 A kérdező kommentje:
De jó alvó egyébként, simán átalszik egy éjszakát. De nem hagynám magára, csak dühös voltam, azért írtam azt. Anyu párja azt mondta, akkor nem mennek sehova, ha nem vigyázok rá. Akkor lelkiismeret furdalásom lett, hogy le kell mondaniuk a programot és akkor mpndtam itthon maradok.
2019. okt. 20. 17:48
 15/57 anonim ***** válasza:
72%
Én a helyedben ezt most benyelném. De mindenképp tisztázzátok, hogy ezekután előre egyeztessenek, ha meg akarnak kérni a tesód felügyelésére. Ha ezt figyelmen kívül hagyják akkor előttük lépj le otthonról, így ők szívják meg és leesik nekik, hogy tényleg előre kell lebeszélni az ilyet. Magára semmiképpen se hagyd!
2019. okt. 20. 17:53
 16/57 Savlekotő ***** válasza:
32%
Mielőbb költözz el,bár el fogják rúgni a lábad mert ugrik az ingyen bébicsősz,nem kell gyerek ha más nyakára sózzuk mert a szinház fontosabb arra van pénz,persze,meg lehet kérni szomszédot rokont,barátot,nem a kistesó szült aki szült üljön a pitáján régen nem volt divat már a csecsemőt is magára hagyni mert anyukáknak mehetnékje volt,normális nők voltak..
2019. okt. 20. 17:54
 17/57 anonim ***** válasza:
76%

Szep kis csalad, meg benned keltenek buntudatot azert mert szeretnel elmenni valahova :/

Szerintem nagyon is igazsagtalan a nagyobbik gyereket bebisinternek hasznalni.

2019. okt. 20. 18:03
 18/57 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem maradjanak otthon a kisöcsivel , ne érezd magad hibásnak , gondolom amikor vén fejjel megszulte a kisöcsidet , volt egy elképzelése , hogy hogyan fog légyottozni a párjával és nem az volt a terve, hogy te leszel a bébiszitter és emiatt kimaradsz a bulikról .

Ez igy nem fair veled szemben .

Te se szültél a nyakára és nem hagyod rá a gyereket , amig romantikázol .

Oldja meg , neked fontosabb a kimozdulas , mert fiatal vagy , ö már üljön a fenekén , ha szült , ne téged használjon bébicsösznek ! Aki szült , ne sózza másra , mert neki is JÁR ! Nem jár semmi , csak ha a környezete úgy látja jónak , esetleg

2019. okt. 20. 18:06
 19/57 anonim ***** válasza:
70%

"mert nekem kell vigyázni az öcsémre, mit tegyek?" - Kérdező, ebben nincs olyan, hogy "kell", olyan lehet, hogy "légyszíves"

Egyébként olvastam a #14-et, örülök, hogy megoldódott a helyzet, anyukád meg szégyellje el magát, hogy úgy tervezett programot a te kontódra, hogy ELŐZŐLEG nem beszélte meg veled, hogy vállalod-e a gyerekfelügyeletet.

2019. okt. 20. 18:14
 20/57 A kérdező kommentje:
Nem szokott sűrűn előfordulni, meg nincs azzal bajom, hogy vigyázni kell rá, szeretem őt, csak most ott volt a buli, meg az a srác, de mindegy, majd legközelebb. Egyébként anyukám párja a gyerek apja, és nem olyan idős anyu, 37 éves, inkább engem szült korán. Apukámtól elvált és a mostani férjétől van az öcsém.
2019. okt. 20. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!