Mit dolgozott a papád? Enyém Német katonatiszt volt SS katona. Akárkinek mondom mindenki furán nézz! Neki ez volt a kötelessége.
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.!2010. júl. 16. 17:29
21/26 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedtem.. egyáltalán nem neki ez volt a munkája ha megtagadta volna a parancsokat lelövik!! Neki ez volt a munkája.. És nagyon jó ember volt.! nagyon szerettem. Ha adnak munkát akkor megtagadjátok? ha igen munka nélküliek lesztek itt azért már nem lőnek le.. mint akkor. Higgytétek ő sem szerette, neki is volt családja, ő is haza akart térni, és nem agyon lövetni magát.!
2010. júl. 17. 09:09
22/26 A kérdező kommentje:
Először tettem fel a kérdést!
2010. júl. 17. 09:10
23/26 anonim válasza:
Ha ki is lőtte a nílusi indiánokat, akkor kiváltképp büszke lehetsz rá.
24/26 anonim válasza:
Az egyik nagyapám szabó volt, a másik pedig volt katona, azon belül búvár és tűzoltó is.
25/26 anonim válasza:
enyém ózdon,borsodnádasdon volt gyárigazgató
26/26 anonim válasza:
az nem munka volt hanem kötelesség: ) amúgy az én családfám is német eredetű csak amikor volt a volksdetuch "minden árja térjen vissza hazájába" mint az 5 testvérével együtt bevonultak egyedül az én öregem maradt ithol őt itt sorozták be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!