Meddig mehet így?

"De az utóbbi időben (mióta a párom dolgozik)"
Nekem ebből az jön le, hogy amikor oda költöztek egyikük sem dolgozott, a kérdező pedig most sem, mivel terhesen nem tud munkát találni, ergo nincs táppénz, és se csed, se gyed nem lesz. Így azért kicsit másképp fest a dolog.

"párommal a szüleinél élünk. Eddig nem volt semmi probléma sem. De az utóbbi időben (mióta a párom dolgozik)...mindig a fejemhez vágja anyósjelölt, hogy lusta, trehány vagyok, engem el kell tartani. "
A leírtakból az következik, hogy amíg el nem ment dolgozni a párod,
addig kettőtöket tartottak el az anyósék. Nyilván pénz nélkül se a rezsibe, se a kajába nem szálltatok be.
Nekem is b.ná a csőrömet, ha a házamba költözne egy dologtalan felnőtt nőt nekem kellene pluszban eltartanom , aki mellesleg egész nap csak mereszti a hátsóját arra hivatkozva, hogy majd egyszer szülni fog...
...utána meg majd azért mereszti évekig, mert már szült.
(Ha hazaköltöznél, ott is csak egy "eltartott" lennél, mivel ott sem dolgoznál semmit.)

"Számomra ez is kiborító, hogy nem tudtunk megegyezni, a kutyák tartásáról, ha jön a pici, mivel nem kistestű kutyák" - nehogy már neked álljon feljebb, amikor ők tesznek neked óriási szívességet, hogy náluk lakhatsz terhesen.
Egyébként meg el lehet költözni, ha ennyire kiborítóak a körülmények.

Miért az anyóséknál laktok,miért nem mentek külön? Te nem dolgoztál a terhesség előtt?
Ha megszületik a gyerek még rosszabb lesz,mert úgy érzik,eggyel többen lesztek a nyakukon.

Van egy örök szabály: Anyósékhoz nem költözünk!
De ez most már mindegy is. A párod miért nem akar költözni? Ennyire nincs tekintettel arra, hogy hogyan érzed magad?

Az "anyósjelölt" házában élősködsz.
Én már kivágtalak volna, mert nem fogok eltartani egy felnőtt embert csak azért, hogy legyen a fiamnak egy ágyasa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!