Meddig mehet így?

Miért nem dolgozhatsz? Veszélyeztetett terhes vagy?
Szerintem költözz haza, mert jelenleg a párod szüleinek a szemáben egy ingyenélő vagy. Otthon nyugisabb lesz neked, szerintem.

Sosem értettem, hogy miért jó odabútorozni majd rögtön odaszülni bármelyik szülő nyakára, mert annak kb 80%-ban ez a vége. Meg aztán marha stabil párkapcsolat lehet, ha ki sem áll melletted, te meg rögtön költözni akarsz...
Kizárólag a közösen megteremtett, saját életben hiszek, amibe másnak nincs beleszólása. Nőjetek fel, gyereketek lesz, ne pedig anyós mondja meg a tutit. Te pedig ne szaladj rögtön haza anyucihoz, ha bárki bántott.
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy vajon van-e alapja anyós piszkálódásának.

Mondjuk az elég szomorú, hogy annyi pénzed sincs, hogy elköltözz. Hogy fogod így eltartani a gyereket? Meg alapból nem értem, miért kell mindenáron gyereket csinálni, ha saját magatokat nem vagytok képesek fenntartani. Más kontójára nem szülünk, ez alap. Lehet, ez idegesíti anyósodat, hogy nem hogy a saját gyereke nem tudott leválni, még a nőjét gyerekestől odaköltöztette.
Gondold bele magad kicsit a helyükbe, te örülnél, ha egy terhes nő lakna nálad, aki ha megszül a gyereksírástól nem alszol?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!