Úgy hallottam vannak más szüleim, (nagyon megzavart a gondolat) mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim sosem szerettek, úgy igazán.
Töbször is kihalgattam a szüleimet, hogy arról beszélnek hogy nekem mások a szüleim, de nekem soha nem ejtettek erről egy szót sem! 16/f
2019. okt. 14. 22:45
11/11 anonim válasza:
Idézet és kiegészítése:
"ma 00:27-e: örökbefogadáskor új születési anyakönyvet állítanak ki az új szülök adataival és azzal a névvel."
Helyes a megállapítás, azonban az eredeti születésnapot nem változtatják meg, valamint a születési helyet sem. Az azon a napon születettek száma véges azon a településen, tehát némi nyomozással utána lehet járni, hogy kizárásos alapon melyik a te eredeti neved, ha valóban adoptálva lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!