Lehet fordulni valamilyen szervhez?
Sziasztok!
Kérem, csak az válaszoljon, aki képes normális hangnemben írni!
A testvérem holnap megy a volt barátnőjéhez összecuccolni.
Gerinctelen, ocsmány család /nem túlzok, sajnos tényleg/ és félek, hogy akár tettlegességig is fajulhat az ügy!
Féltem a tesómat és egyedül akar elmenni /ott pedig apa, anya és a "lány" van.
Nem cigók, annál rosszabbak :(
Szerintetek rendőri kíséretet lehet kérni?
Vagy valamit? Nagyon féltem, ráadásul ki akarják semmizni.
Hosszú sztori lenne, bele se kezdek-és amúgy se érdekel senkit se.
Valami megoldás lenne rá, hogy ne kelljen egyedül mennie?
Egyedül én tudnám elkísérni, de én hülye érzékeny vagyok és tuti végig bőgném :(
Légyszíves segítsetek!
Nem hinném, hogy a rendőrök segítségét lehetne kérni. Családi ügyben csak akkor vonulnssak ki, ha már vér folyik.
Tesódnak nincsenek férfi barátai? Őket kellene vinni.
A rendőrséghez hiába fordulsz, elhajtanak, mint a legyet.
Nincs valaki férfi rokonotok, barátotok, ismerősötök aki elkísérné? Vagy a szüleitek?
Sajnos dolgoznak épp, akikre számíthatna.
Kikötötték, hogy csak holnap délelőtt mehet a cuccáért, így halasztani se tudja. :(
Apám nincs, anyu dolgozik.
De sajnos Őt is nagyon megviselné ez az egész.
El sem hiszitek, hogy egyik napról a másikra hogy átváltoztak! Semmilyen állathoz nem tudnám hasonlítani ezeket.
Eszméletlen :( El sem hiszem még most se :(
Ja!
Meg azért gázos, hogy barátokkal menjen, mert sok a cucca, és így éppen el fog férni a kocsiban.
A csaj 100km-re lakik.
Ott pedig nincsenek barátai tesómnak :(
pedig menjen barátokkal, vagy az apátokkal minimum. De már akkor megkérdezem, hogy milyen haverjai vannak eleve, ha ilyen estben "mindegyiknek dolga van"?
Én még a szomszéd férfiakat is megkérném, hogy x forint fejében vállalják el, de egyedül ne menjen oda!!
Milyen barátai vannak? Hidd el nekem, hogy tiszta szívű, igaz barátok!
Bármit megadnának érte! Akár csak mi!
De dolgoznak-mentősök- és nem érnek rá. Itt nem tudnak szabadnapot kivenni, így is alig vannak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!