Mit tegyek ha nem tudom elfogadni a férjem gyerekeit?
Én is első, és egyetlen akarok lenni. Ezért:
1. Nem kezdek gyerekes, nős pasival!
2. Én sem szülök.
Ilyen egyszerű.
A férjed évente 2 alkalommal találkozik a gyerekeivel és ezt is sokallod? Mérgező társa vagy a férjednek, akinek évi 2 apanap elég a gyerekeivel!
Még mindig nem írtad, miattad váltak el???
Inkább ezen siránkozzál az érzékeny lelkeddel, ne a filmeken.
Én is egy olyan emberrel élek együtt,akinek volt gyereke és nekem is,mikor mindketten elválunk,és egymásra találtunk. A párom gyereke szinte mindent megtett csakhogy mi veszekedjünk. És pont a mostani hétvêgén írt nekem az anyja,hogy mi milyen gonoszak vagyunk a gyerekkel.(24 éves). És tudod mit válaszoltam neki? Azt,hogy mikor én az apjával összejöttek,ti már 11 éve elváltam tok. Arról nem én tehetek,hogy ez a gyerek sok éven keresztül abban reménykedett,hogy anya és apa mellett fog felnőni. És elmondtam,hogy ên úgy álltam hozzá,mintha a saját gyerekem lenne,mert szeretem a páromat,és nem akarok azzal fájdalmat okozni neki,hogy a gyerekét semmibe veszem. Persze erre már nem jött válasz,mert nagyon jól tudom,hogy a gyerekben bele lett növelve,hogy apától mindenkit el kell marni.
Én azt tudom neked tanácsolni,hogy talán többet kellene találkoznia a gyerekekkel,és akkor megismernélek jobban egymást. Ami félelmet van,az abból is fakadhat,hogy ők sem ismernek téged igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!