Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért erőlteti ennyire a...

Miért erőlteti ennyire a nézeteit?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm akivel a család révén tartjuk a kapcsolatot állandóan magyarkodik.

Ha gyógyászat a téma, akkor ő rávágja hogy "bezzeg a székelyek nem voltak betegek mert meg ittak egy üveg bort és szalonnát ettek"

Ha a fiatalság, akkor azok mind tanulni, dolgozni nem akaró b*zik.

A migránsozás, libsizés az mindenhol ott van.

Tagadja, hogy a jelen kormánnyal szimpatizálna, de rajtuk meg a Mi Hazánk mozgalmon kívül mindenkit köpköd.

Egyszerűen nem lehet vele másról beszélni, meg győzni meg végképp nem. Tudom, nem kell vele beszélni, de ha egy asztalnál ülünk, akkor muszáj.

2019. okt. 3. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismerős. Én olyankor csak annyit mondok, hogy ha politizálni akar akkor menjen a parlamentbe. De általában az ilyen nézet téritőket könnyű megszivatni, aztán be fogják a szájukat vagy többet feléd sem kacsintanak
2019. okt. 5. 00:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ilyennel nem kell leállni vitatkozni.Mikor látja,hogy nem reagál senki,elhallgat.
2019. okt. 5. 10:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is akkora magyar vagyok, hogy alig férek el a Kárpát medencében....

Ha vitatkozni akarsz vele, azt kérdezd, hogy mikor és miért döntött úgy, hogy pont magyarnak fog születni?

Ha meg csak beszólni, akkor azt tanácsold, hogy hozza egyenesbe a szexuális életét - én a 70+ portásnéninek szoktam javasolni, ő másféle politikai fóbiás.

UI: a székelyek is meg szoktak halni, akármennyit is szalonnáznak

2019. okt. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!