Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudtátok megadni egyedűl...

Hogy tudtátok megadni egyedűl mindent a gyereknek apa nélkül? A GYED kb semmire sem elég

Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 20:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Kèrj ügyvedi segìtsèget, visszamenöleg 6 hònapra ki lehet vele fizettetni. Van apának munkahelye? A bèrèböl is levonhatjàk. Mindenkèpp legyen bìrósági hatàrozat.
2019. okt. 1. 22:25
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, egyáltalán mindketten akartátok a gyereket?
2019. okt. 1. 23:04
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
Mostanában huszonpár évesen, még az egyetemben beleszülni a divat?
2019. okt. 1. 23:07
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Úgy, hogy nem kell megadni neki mindent....

Előre meg sosem lehet tudni, hogy mi lesz, mert sokan nevelik pl. özvegyként egyedül a gyereket, szóval nincs biztosíték és garancia semmire és ha mindenki a megfelelő pillanatra, anyagi helyzetre várna, már rég kihalt volna az emberiség.

2019. okt. 2. 01:04
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó, túlnépesedés van, hol haltunk volna ki?
2019. okt. 2. 01:21
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
Menj vissza dolgozni vagy keres részmunkaidős állást ,gyereket meg ad bölcsibe .
2019. okt. 2. 04:26
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Persze, lehetünk álszentek 5# a pénz nem számít, csak a szeretet.

De szeretetből ki tudja fizetni a lakbért és a számlákat? Szeretetből tud ennivalót rakni az asztalra?

Mindent a pénz mozgat. Nem kell milliomosnak lenni, de legalább az alap dolgokra muszáj, hogy teljen, nem?

Kérdező # visszamész dolgozni, teszel félre, keresel másodállást és egy jó ügyvédet, aki az összes gyerektartast behajtja.

Nem kellett volna úgy gyereket vállalni, hogy alig ismerted. Miért nem életetek együtt előtte? Érted. Elhiszem, hogy nehéz így, de azért te is hibás vagy, hogy egy ilyen barommal vállaltál gyereket különösebb pénzügyi tartalék nélkül, ha jól értem.

2019. okt. 2. 06:27
 18/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem adtam meg neki mindent, ez iylen egyszerű. Nem is törekedtem rá. A szükséges dolgok nyilván meg voltak és volt mellé extra is. De minden nem kell.

Amuyg meg bölcsőde, munka és már van is pénzed.

2019. okt. 2. 06:53
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Úgy, hogy dolgoztam rendesen bejelentve mielőtt babám lett, így elég a Gyed,. Ha meg két éves lesz a gyerek megyek vissza dolgozni és megint lesz fizetésem amit be tudok osztani. Csak így lehet szerintem megelni egyedül. És van ugye gyerektartas is.
2019. okt. 2. 07:58
 20/22 anonim ***** válasza:
34%
A maximális összegű gyed mire elég?
2019. okt. 2. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!