Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérte már valakitől a férje,...

Kérte már valakitől a férje, hogy vágasson asszonyos hajat?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk házasok, van egy kislányunk. Mostanában sokat mondogatja, hogy vágassak asszonyos hajat, mert még mindig úgy nézek ki, mint egy bakfis, pedig már családanya vagyok, lehetne nőiesebb frizurám (most hátközépig ér, gyakran hordom lófarokban). Azt mondja sokkal érettebb lennék egy jó rövid frizurával és őt ez jobban izgatná. Anyósom, de még anyám is igazat adnak neki, hogy jobb lenne a rövid.

Van akitől kért ilyet a férje? Változtattatok a kedvéért?

32/n, 38/f

2019. szept. 27. 14:50
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nálunk ilyesmibe sose szólt bele a másik, de egy barátnőm férje "kihisztizte", hogy levágassa a gyönyörű hosszú haját. Aztán könyörgött, hogy szülés után ne fogyjon vissza, mert neki annyival, de annyival jobban tetszik így plusz 25kgval. Kesőbb kiderült, hogy mindkét dolgot azért kérte, mert betegesen féltékeny volt és ezekkel akarta bebiztosítani magát, hogy sosem hagyja el másért,hisz szerinte egy felnyírt hajú, duci nő kinek kellene? Elárulom azóta már nem házasok és talált sokkal normálisabb férfit, aki nem kérne ilyet tőle.
2019. szept. 28. 08:44
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyot változott a világ.

Szomszédom egy 39. évét betöltött nő, hátközépig érő (annál kicsit hosszabb) hajjal. Két kis ikre van. Kb. 26-nak néz ki a nő (szép arc, jó alak, szép haj). És sok ilyet látok (Bp. agglomeráció).

2019. szept. 28. 11:16
 33/42 anonim ***** válasza:
89%
Úgy értem, sok ilyen nőt látok 40 körül (utolsó voltam).
2019. szept. 28. 11:18
 34/42 anonim ***** válasza:
93%

Féltékeny :) Valszeg jól nézel ki, és zavarja, hogy mások is megnéznek :)

Én csakazért sem vágatnám le, legalább fenntartod az érdeklődést ;)

2019. szept. 28. 19:40
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem... soha nem szólhatott bele milyen frizurám lesz, milyenre festem a hajam vagy hogy épp milyen cuccokat veszek magamnak.

Nem is engedném. Ha meg akarna változtatni, "átformálni", akkor én tuti elhagynám. Én se akartam őt megváltoztatni.

Asszonyos haj....hát én pont ezt nevezem trotyi hajnak. Minden 50 felettinek ilyen haja van. Én még nem érzem magam olyan idősnek, hogy agyon lakkozott Victoria Beckham féle rövid hajam legyen.

2019. szept. 28. 22:41
 36/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Talán tényleg túlzás lenne ezt a kérését teljesítenem.
2019. szept. 28. 22:53
 37/42 anonim válasza:
67%
Nálunk ugyanez volt a szitu mint nálatok. Mi már másfél éve vagyunk házasok és már az esküvőnk után elkezdte mondogatni anyukám és anyósom, hogy lassan vágathatnék egy asszonyos frizurát. Pont ugyanezt a kifejezést használták. Először fogalmam sem volt, hogy az milyen, csak nagyjából sejtettem. A párom szintén osztotta a véleményüket úgyhogy fontolóra vettem a dolgot. A férjem nagynénje fodrász és Ő vágja anyósom frizuráját is. Nézegettünk képeket és kicsit meglepett, hogy milyen hajat "kellene" hordanom. Rövidre vágott, oldalrafésült hátul felnyírt frizura az ami asszonyos. Anyósomnak is ilyen van. Nem igazán tetszik ez a frizura, de mivel férjem is ragaszkodott hozzá ezért úgy döntöttem, hogy előbb levágatom kb vállig érőre a saját fodrászommal és 1-2 hetente fokozatosan rövidebbre, hogy szokjakm a rövidet. Most már a férjem nagynénje vágja rendszeresen a hajam. Ez a tipikus asszonyos frizurám van lassan 1 éve. Megmondom őszintén, hogy nagyon megszerettem, mert nincs vele gond. Kb 2 hetente vágatom. Most nyáron anyósom rábeszélt arra, hogy vágassam tüsire. Azt is nagyon szerettem. :)
2019. dec. 8. 17:16
 38/42 anonim válasza:
10%
Tőlem is ezt kérte férjem, a lagzi óta fiús hajam van, sőt, most itthon gépelt.
2020. ápr. 18. 00:43
 39/42 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Lehet most engem gyűlölni, meg lepontozni, de ilyet ESZEM ÁGÁBA NEM JUTNA kérni. Minálunk picit más volt a szitu, mint ami itt elhangzott: Én 11 év után hajat vágattam, ő meg hajlandó volt megnöveszteni. Én nem ragaszkodtam annyira a hosszúhoz, de rajta nagyon nem állt jól a rövidebb. Ha eret nem is vágnék, de nagyon keményen ki lennék akadva, ha párom ilyen bullshit indokkal rohanna a fodrászhoz. Képtelen lennék utána megszokni. Sajnos tapasztalatból beszélek...

Még hogy anyós beleugat ebbe! Hihetetlen! Az anyós inkább vonuljon vissza egy sarokba, és gondolja át az életét és lesz szíves a saját fejével törődni. Bakker! Kérdező, teneked meg ESZEDBE NE JUSSON ekkora marhaságot csinálni! És a helyedben leülnék a férjeddel elbeszélgetni róla, hogy most hirtelen mi ez a "rövid haj mánia". Plusz... Több férjet ismerek, akik évek óta vissza-visszatérően könyörögnek, hogy növesszék vissza a feleségeik a hajukat. Idáig sikertelenül... "Nincs olyan", hogy majd visszanő. Ahhaaa! Azt felejtik el hozzátenni, hogy az legalább két év... És addig? És addig mi van? Krónikus tükör előtti rosszullét? Legközelebb meg hízz el, mert az asszonyos? Meg hordj ilyen sztereotip "nénikosztümöt"? Egy túrót! Nem a nyolcvanas években élünk...

2020. jún. 11. 01:36
 40/42 anonim válasza:
45%
Nekem az anyósom a hosszú hajú 10 éves lányomat rábeszélte a rövid hajra, amibe ő belement, így én is,erre a fodrásznál praktikus rövid hajat kert, amiből egy gépelt rövid haj lett.
2020. júl. 7. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!