Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérte már valakitől a férje,...

Kérte már valakitől a férje, hogy vágasson asszonyos hajat?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk házasok, van egy kislányunk. Mostanában sokat mondogatja, hogy vágassak asszonyos hajat, mert még mindig úgy nézek ki, mint egy bakfis, pedig már családanya vagyok, lehetne nőiesebb frizurám (most hátközépig ér, gyakran hordom lófarokban). Azt mondja sokkal érettebb lennék egy jó rövid frizurával és őt ez jobban izgatná. Anyósom, de még anyám is igazat adnak neki, hogy jobb lenne a rövid.

Van akitől kért ilyet a férje? Változtattatok a kedvéért?

32/n, 38/f

2019. szept. 27. 14:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
58%

20-as

Hat elsosorban magunknak akarunk tetszeni, mivel nem vagyunk senkinek az alarendeltjei es meg onallo akaratunk is van. Ha nekem nem tetszik a rovid haj, nem fogom a Zuram kedveert lenyiratni a hosszu eveken keresztul gondosan apolt hosszu frizuramat. Se mas kedveert.

Ez olyan, mintha a csavonak VW-je lenne, de nekem mondjuk az Audi jobban tetszene es koteleznem ra, hogy marpedig most azonnal lecsereli, mert az olyan ize marka. Ugye? Butasag.

Most ha a kerdezo ferje mumelleket akar, akkor azonnal fekudjon a kes ala? Hat nem hiszem, hogy igy kellene mukodnie.

2019. szept. 27. 19:53
 22/42 anonim ***** válasza:
8%

Nem, nem magamnak akarok tetszeni, hanem a férjemnek. Ha neki tetszem, akkor érzem magam igazán jól, akkor vagyok boldog. ÉS ez fordítva is így van. NEkem bejön ez már 25 éve... úgyhogy köszi, maradok ennél.

Nem véletlenül nem sok házasság ér meg ennyit, nem párok, csak két egyén...

2019. szept. 27. 20:03
 23/42 anonim ***** válasza:
96%
Nem ilyet nem .de én ha túl hosszú vagy nagyon hullik a hajam akkor levágatok belöle de ez az én döntésem .
2019. szept. 27. 20:03
 24/42 anonim ***** válasza:
89%

22

Tehat ha a ferjed azt mondja, hogy matol a nagy lufi mell tetszik, akkor rohansz plasztikazni? Vagy mi? Hagyjuk mar ezt. Ha egy no elegedett magaval, akkor azt a ferfi is latja/erzi.

En rovid hajjal a budos eletben nem ereznem magam vonzonak, szoval hiaba parancsolgatna, elengednem a fulem mellett.

2019. szept. 27. 21:19
 25/42 anonim ***** válasza:
97%
Az enyém azt szokta mondogatni, hogy fessem be feketére, de én nem akarom. Nincs festve a hajam, és amíg ősz nem leszek, nem is lesz.
2019. szept. 27. 22:10
 26/42 anonim ***** válasza:
25%
Mi az az asszonyos haj? Nem kért ilyet, de miatta nem is vagatnam le. Saját döntésed miatt vagass, ha vágatsz.mondjuk sztem az olyan hosszú haj, mint a tied bizonyos kor után csak keveseknek áll jól. Nem tudom te közéjük tartozol e...
2019. szept. 27. 22:19
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szokta mondani néha, hogy szerinte jól állna a rövid haj, de nekem jobban tetszik a mostani hátközépig érő. Innentől kezdve számomra téma lezárva. Én meg arra nem tudom rávenni, hogy a szakállát vágja rövidebbre...
2019. szept. 27. 22:32
 28/42 anonim ***** válasza:
70%

16-os: nézz körbe falun, mennyi 40-es vagy 50-es nőt látsz seggig érő lobonccal.

Ebben a korosztályban még mindig divat ez az Etus frizura és bilifej keveréke.Sőt, megyeszékhelyen is morva sok nőn látok ilyet, aki lakótelepi fodrászhoz jár.

2019. szept. 28. 00:36
 29/42 anonim ***** válasza:
64%

Szeretője nincs véletlenül? Nem ahhoz a másik illetőhöz szeretne Téged hasonlítani?

Én azért gyanakodnék a helyedben... Valaki más iránt is vonzódhat egy férfi (én még nem találkoztam "hűséges" emberrel, pedig jóval idősebb vagyok Nálad.)

Ui: persze ettől még nem zárom ki, hogy léteznek hűséges családapák, de nekem még nem volt "szerencsém". :)

2019. szept. 28. 05:03
 30/42 anonim ***** válasza:
89%
Kérni lehet, és tökjó, hogy izgató lenne neki, de ha nagyon nem bírja a stílusomat, akkor nem kötelező velem lenni igazándiból... 🤔 Ha én hosszú hajjal vagyok „ÉN!”, akkor nem fog.tudni megváltoztatni.
2019. szept. 28. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!