Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérte már valakitől a férje,...

Kérte már valakitől a férje, hogy vágasson asszonyos hajat?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk házasok, van egy kislányunk. Mostanában sokat mondogatja, hogy vágassak asszonyos hajat, mert még mindig úgy nézek ki, mint egy bakfis, pedig már családanya vagyok, lehetne nőiesebb frizurám (most hátközépig ér, gyakran hordom lófarokban). Azt mondja sokkal érettebb lennék egy jó rövid frizurával és őt ez jobban izgatná. Anyósom, de még anyám is igazat adnak neki, hogy jobb lenne a rövid.

Van akitől kért ilyet a férje? Változtattatok a kedvéért?

32/n, 38/f

2019. szept. 27. 14:50
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
82%

Nalam ez kb valook lenne. En se szolok bele az o hajaba, o se tegye.

A te hajad, a te fejeden van, nincs joga beleszolni. Ilyet meg nem is hallottam, hogy a hosszu haj ne lenne noies... :D

Nekem egyetlen egyszer vagta le a fodrasz vallig erore (derekig erobol), utaltam es azota se nott vissza... Pedig ez mar 10 eve tortent.

Ha nem TE akarsz valtoztatni, akkor mas kedveert NE menj bele.

2019. szept. 27. 14:54
 2/42 anonim ***** válasza:
89%

Nem.Az én férjem soha nem szól bele,hogy milyen frizurát hordok és hogyan öltözködök.

Ez az "asszonyosabb" olyan ódivatú kijelentés.

2019. szept. 27. 14:56
 3/42 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj de ez nonszensz.

Egyáltalán mi az az "asszonyos haj"? :D

32 évesen jó hogy nem már otthonkát akar Rád adni meg fűzős mamacsizmát.

Biztos minden rendben ezzel a házassággal?!

(költői kérdés)

2019. szept. 27. 14:56
 4/42 anonim ***** válasza:
90%
Első válaszolónak teljesen igaza van. Seni kedvéért nem változtatnék magamon, ha csak nem én szeretném magam miatt.
2019. szept. 27. 14:57
 5/42 anonim ***** válasza:
99%
Mikor 17 éve férjhez mentem, a férjem falujában ez volt a divat, az esküvő után mindenki vágatta. A férjem meg azt mondta h ha ilyet nyiratok, válunk :D nem nyirattam, de nem is nagy a kísértés :)
2019. szept. 27. 15:02
 6/42 anonim ***** válasza:
94%
Férjem kifejezetten megmondta hogy eszembr ne jusson koboldhajat vagatni esküvő utan, pedig nekem most is kb állig erő a hajam es volt mar rovidebb is. De sose engednem hogy ebbe beleszoljon!
2019. szept. 27. 15:04
 7/42 A kérdező kommentje:
Nincs baj a házasságunkkal, jól kijövünk. Arra gondoltam, ha ez a kívánsága, ezzel örömet szerezhetek neki akkor meg kellene tennem. Végülis, ha nem tetszik visszanő...
2019. szept. 27. 15:07
 8/42 anonim ***** válasza:
63%
Mivel én nem egy állandóságot kedvelő típus vagyok, vágattam már a férjem kedvéért.
2019. szept. 27. 15:07
 9/42 anonim ***** válasza:
80%
Ebbe én sem engednék beleszólni. Ha tetszene az ötlet lehet, hogy a kedvéért kipróbálnék más frizurát is, de ha ellenemre lenne akkor biztosan nem. Na de azért ez nem olyan dolog ami miatt egyből válni kell. Az ilyesmit meg kell beszélni és kész.
2019. szept. 27. 15:25
 10/42 anonim ***** válasza:
96%
Kerni nem kért ilyet, annyit mondott egyszer,hoyg szerinte jól állna a rövid. Levágattam, mert mindig összekötve hordtam, végül is teljesen értelmetlen volt a hosszú haj. Szeretem a rövidet. De nem vágattam volna le, ha én -énk érzem úgy, hogy jó lesz.
2019. szept. 27. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!