Kérte már valakitől a férje, hogy vágasson asszonyos hajat?
Két éve vagyunk házasok, van egy kislányunk. Mostanában sokat mondogatja, hogy vágassak asszonyos hajat, mert még mindig úgy nézek ki, mint egy bakfis, pedig már családanya vagyok, lehetne nőiesebb frizurám (most hátközépig ér, gyakran hordom lófarokban). Azt mondja sokkal érettebb lennék egy jó rövid frizurával és őt ez jobban izgatná. Anyósom, de még anyám is igazat adnak neki, hogy jobb lenne a rövid.
Van akitől kért ilyet a férje? Változtattatok a kedvéért?
32/n, 38/f
Én nem vágatnám le, az tuti, mert nekem ez fontos, és mivel az én fejemről van szó, elsősorban az én döntésem, hogy mi nő rajta.
De ha nem lenne fontos nekem, akkor simán levágatnám a kedvéért.
(Btw. több mint egy éve volt kb. ugyanez a kérdés, az nem te voltál?)
Sokan amúgy akkor vágatják le, mikor gyerekük születik, ugyanis elég fájdalmas tud lenni, mikor a kis lurkó jól belecsimpaszkodik a lógó tincseidbe.
Milyen az asszonyos haj?
Volt rövid hajam, fiúnak néztek.
Most válligérő van, sokan fiúnak néznek.
36N
"Sokan amúgy akkor vágatják le, mikor gyerekük születik, ugyanis elég fájdalmas tud lenni, mikor a kis lurkó jól belecsimpaszkodik a lógó tincseidbe."
Na én akkor tanultam meg a parkettafonást:))
Nalam ez kb valook lenne
Érdekes, szerintem a nők többsége tetszeni akar a férjének...
Kérdező, nyilván változik, változik az ízlése is. Ha neki jobben tetszenék, simán megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!