Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérte már valakitől a férje,...

Kérte már valakitől a férje, hogy vágasson asszonyos hajat?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk házasok, van egy kislányunk. Mostanában sokat mondogatja, hogy vágassak asszonyos hajat, mert még mindig úgy nézek ki, mint egy bakfis, pedig már családanya vagyok, lehetne nőiesebb frizurám (most hátközépig ér, gyakran hordom lófarokban). Azt mondja sokkal érettebb lennék egy jó rövid frizurával és őt ez jobban izgatná. Anyósom, de még anyám is igazat adnak neki, hogy jobb lenne a rövid.

Van akitől kért ilyet a férje? Változtattatok a kedvéért?

32/n, 38/f

2019. szept. 27. 14:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
96%

Én nem vágatnám le, az tuti, mert nekem ez fontos, és mivel az én fejemről van szó, elsősorban az én döntésem, hogy mi nő rajta.

De ha nem lenne fontos nekem, akkor simán levágatnám a kedvéért.

(Btw. több mint egy éve volt kb. ugyanez a kérdés, az nem te voltál?)

Sokan amúgy akkor vágatják le, mikor gyerekük születik, ugyanis elég fájdalmas tud lenni, mikor a kis lurkó jól belecsimpaszkodik a lógó tincseidbe.

2019. szept. 27. 15:40
 12/42 anonim ***** válasza:
97%

Milyen az asszonyos haj?

Volt rövid hajam, fiúnak néztek.

Most válligérő van, sokan fiúnak néznek.

36N

2019. szept. 27. 15:43
 13/42 anonim ***** válasza:
87%
Sose szól bele a frizurámba és öltözködésembe. Sőt, kifejezetten tetszik neki a hosszú vörös hajam. Csak saját elhatározásból változtattam eddig is a külsőmön, ez a házasságom után is így van.
2019. szept. 27. 15:43
 14/42 anonim ***** válasza:
94%
Asszonyos: ami öregít és kevésbé kívánatossá tesz mit nőt. Ja, és lehetőleg három havonta egyszer kelljen csak rákölteni.
2019. szept. 27. 16:02
 15/42 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy na bumm: édesanyám 64 éves, és lófarokban hordja a haját. Sosem volt házinéni frizurája, két férj mellett sem.
2019. szept. 27. 16:03
 16/42 anonim ***** válasza:
92%
Jézusom, melyik tanyán éltek? Dinoszauruszok is vannak még arra?
2019. szept. 27. 16:26
 17/42 anonim ***** válasza:
98%
Hát, ez kb. a 80-as években volt utoljára szokás, hogy ha már férjnél van (vagy 30 fölött van), akkor hordjon rövid, belőtt hajat. Most már baromira nem így van. Te meg még nagyon fiatal vagy. Netán féltékeny, hogy mások bakfisnak néznek? Nemár....
2019. szept. 27. 16:42
 18/42 anonim ***** válasza:
97%

"Sokan amúgy akkor vágatják le, mikor gyerekük születik, ugyanis elég fájdalmas tud lenni, mikor a kis lurkó jól belecsimpaszkodik a lógó tincseidbe."

Na én akkor tanultam meg a parkettafonást:))

2019. szept. 27. 16:45
 19/42 anonim ***** válasza:
34%
Nekem mar mondott ilyet, de en jobban is szeretem a rovidebb hajat, ugyhogy evente egyszer (nagyon gyorsan megno hatkozepig a hajam) levagatom allig erore. Ha ketelkednek benne, hogy jol all, nem tennem, de en szeretem igy. Pont tegnap vagattam megint le.
2019. szept. 27. 18:25
 20/42 anonim ***** válasza:
10%

Nalam ez kb valook lenne

Érdekes, szerintem a nők többsége tetszeni akar a férjének...

Kérdező, nyilván változik, változik az ízlése is. Ha neki jobben tetszenék, simán megtenném.

2019. szept. 27. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!