Van olyan a családotokban aki extrémen spórol?
Anyám.
Nem húzza le a wct. Egy kocka papírt használ....
Nem takarít,mert sok áramot használ a porszívó.
Nem szellőztető,mert kimegy a meleg...
Nem baj ha egy kicsit büdös a hús, a fokhagyma elveszi a szagát.
Amire költ.
A lidlibe bemegy, próba nélkül megveszi a ruhákat. Mindegy mekkora.
Jó próbálni nem lehet, de még a méret is messze van.
Minden reggel süteményt süt,amit megeszik a sorozata közben.
A porszivora 150ezret költött, majd beállította a sarokba.
Tele van a lakás takarító szerekkel, amiket ugye nem használ, de azért mindig vesz.
Ja, ami a legjobban nevettem, kétszer elhagyta a fogát.
Mindig a fogászaton ül.
Az egy új nem lett meg, a másik a fiók mögött volt.
Hogy került az oda?
Nálunk is a nagymama, de a spórolás helyett inkább sóherságot mondanék. A cipője talpán tátong a lyuk, de "még jó lesz". Nem fűt télen, "mert drága", inkább elvan 3 kötött pulcsiban. Mi és mindenki más aki felmegy hozzá, kabátban vacog a kanapén, mert nincs nála 12 foknál több. 50%-os aznap lejáró termékért megy a boltba, és egy délelőtt 3 boltba is bemegy, hogy mindenhol mást szedjen össze ami ilyenből van.
Viszont nekünk és a család többi tagjának az utolsót is megkuporgatja, a temetését 100%-ban előre rendezte, hogy ne a családnak kelljen erről gondolkodnia. Az unokáinak, dédunokáinak a csillagos eget is megveszi, és a kis 140.000 ft os nyugdíjából milliókat spórolt az elmúlt évek alatt.
Jobban örülnénk, ha inkább magára költene javarészt, mert ez nagyon nem jó neki, de ő szentül meg van győződve, hogy "elvagyok én gyerekeim miattam ne aggódjatok"... Hát ilyenek a mamák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!