Most mit csináljak? Kinek szóljak, vagy inkább hallgassak?
Lehet, hogy most lepontoztok, de én azért kicsit sajnálom a srácokat... Nem így kellett volna az anyudnak reagálni rá. Azzal, hogy most bezárta őket a szobájukba nem oldódott meg semmi, sőt inkább rosszabbodott a helyzet. Gondolom most a fiúk (jogosan) dühösek az anyjukra, meg persze rád is, ki tudja mi fog kisülni ebből.
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy helyeslem amit a tesóid tesznek, de akkor is emberből vannak. Eléggé rosszul esne, ha az anyám csak azért utálna és ordítana velem, mert más vagyok!
Bár meglehet anyud azért tette, mert összezavarodott, és hirtelen ezt látta a legjobb megoldásnak. Erőszakkal elválasztani őket. Pedig le kéne ülni, és szépen megbeszélni ezt a dolgot egymással, különben csak veszekedés lesz a vége.
20:04-es vagyok.
Tudom, épp ezért írtam, hogy nem helyeslem amit tesznek. Olvasd el jobban amit írtam.
Megint 20:04-es vagyok.
Csak úgy most jut eszembe, hogy nem lehet hogy tesóid épp arra hajaznak, ahogy anyud dühös legyen? Miért éppen előtted csókolták meg egymást? Miért éppen akkor fogták meg egymás kezét amikor anyud ott volt? Én ha a helyükben lennék, nem kockáztatnám meg, hogy észre vegyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!