Barátnőm párja folyamatosan félrelép. Szóljak, vagy hallgassak örökre?
Kb. 3 és fél éve vannak együtt, pár hete volt az eljegyzésük. Tegnap volt a párja locsolni nálunk, és részegen elmesélte a páromnak, hogy megcsalja a barátnőmet. Mutatott a lányról képeket, az sms-eit is felolvasta, elmondta a nevét. Rákerestem a lányra iwiw-en, van fent róluk egy közös kép is. Szerintem a lány nem tud a barátnőmről. Csak 18 éves, és szerelmes.
Tegnap egész éjjel forgolódtam, nem tudtam aludni. Bűntudatom van, hogy nem szóltam neki már tegnap. 5 éve ő a legjobb barátnőm, illene szólnom neki. Másrészt nem akarok beleavatkozni. 23L
Majd írok holnap a lánynak, biztosan meg fog lepődni.
És elmondom a barátnőmnek is, talán az lenne a legjobb, ha 3an összeülnénk. Nem?
először tényleg menj a biztosra... (tehát h tényleg megcsalja)
és ha igaz barátnőnek gondolod magad.. akkor mindenképp szólsz neki...gondolom te is elvárnád...
egyébként elég szar helyzet.. :S
20:10 vagyok!
miért kellene felkeresni a szeretőt?? ht ha abba hagyják a viszonyt és akkor minden elsimul... nem ez hülyeség...
el kell mondani a barátnődnek.. mert ki szeretne "hazugságban élni"... később kiderül az egész és aztán te leszel a szar h nem mondtad vna el neki...
de amit te jónak látsz..
én nem akartam senkit sem megbántani, csak én így látom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!