Most mit csináljak? Kinek szóljak, vagy inkább hallgassak?
Mit kerestek ti ébren hajnali 3-kor?
Amúgy nem, nem egészséges. A legcélszerűbb megoldás az lenne, ha erről egy pszichológust kérdeznél meg. Itt nem hiszem, hogy sűrűn van.
Naná. Honnan tudod, hogy a gyereknek milyen az anyja?
Vagy nem is vesz tudomást a lányról, vagy jól elveri a srácokat, azzal meg nincs megoldva semmi. Ráadásul a lány lesz az árulkodós. Nem tudod, milyen a család.
jah am bovsi a bunkó beszólásokért csak nem tok aludni pedig álmos vok... talán a nagy meleg nálatok tuti meleg van mert sok a meleg
bocsi megint
Úristen! O_O" Ez undorító! Pfuj! Gusztustalan! Pfuj, és ráadásul neked látnod kellett! Blöee... Én ezt most nehezen tudom elképzelni... Sőt, inkább el sem képzelem, mert nem szeretnék rosszul lenni... Hát ez aztán durva... Nem kérdés, hogy mit tegyél! Mondd meg azonnal az anyádnak! Amúgy tényleg lehet, hogy árulkodós vagy, de OMG! ILYET elhallgatni előle? De most bele se merek gondolni... A testvéreid melegek vagy mi a franc? Ilyet aztán még nem hallottam! De ez most tényleg komoly? Ezen enyhén szólva kiakadtam most... Hát... Kitartás! ^-^"
Off:
Amúgy nem olyan rendkívüli, hogy egy 13 éves ilyenkor fent van. Én pl. egész éjjel fent szoktam lenni. Oké, hogy nem egészséges, de nappal nagyon meleg van, meg zavarog a család, míg este azért hűvösebb van és nyugi, ráadásul, ha nem vagyok álmos... Na mindegy.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!