Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok irigy másokra?

Miért vagyok irigy másokra?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nem jó érzés, de sajnos én sokszor érzek irigységet mások iránt. Felmegyek Facebookra és utána tök szarul érzem magam. De ha kimozdulok az utcára akkor is. Az utcán és a Facebookon is tök boldog párokat látok. Ez rossz érzés, mert nekem semmi esélyem nincs már egy kapcsolatra, és szerelemre. Irigylem hogy ők megtudják ünnepelni az évfordulókat, elviszi őket a barátjuk, férjük egy szép helyre kikapcsolódni, és hogy mennyi ajándékot kaptak, köztük egy szép virágcsokrot. Vagy hogy hány ismerősömet elveszi a párja feleségül. Én meg csinálhatok akármit a külsőmmel vagy belsőmmel, nincs sikerem. Ha távolságtartó vagyok, akkor fap*cs** vagyok, de ha meg valakit közel engedek magamhoz, akkor is otthagynak. Leghosszabb kapcsolatom is 5 hónapos volt.
2019. szept. 14. 11:07
 1/5 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ha magadat nem szereted és így írsz magadról ilyen lekezelően másodrangúan senki se fog szeretni,magadat kell először szeretni,rakd helyre magad,ha kell pszichoterapeuta, nem irigykedni kell,élni kell, ki kell aknázni ami bennünk van,a legjobbat kihozni abból ami van,legyőzni a fóbiákat a rossz mintákat,kilépni a komfort zónából ha kell,nyitni befogadni,és fejlődni. Segítséget kérni nem szégyen.
2019. szept. 14. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, h irigy vagy, de próbálj megküzdeni vele. Neked is lesz részed még olyanokban, amiket írtál, csak ne görcsölj rá! Sok sikert!
2019. szept. 14. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Savlekotőnek igaza van. első sorban magadat kell megbecsülnöd és szeretned, elfogadnod. Én is hasonló cipőben járok, sokszor kicsit irigykedem, meg úgy érzem, kimaradok valamiből, amire mindenki képes. Most dolgozom azon, hogy jóban legyek magammal, aztán remélem jön a többi is, kiderül, hogy sikerül.
2019. szept. 14. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs önbizalmad.Amig te saját magadról ilyen lekicsinylően beszélsz addig nem is lesz párod.Fel a fejjel!Próbáld azt bemagyarázni magadnak,hogy igenis értékes ember vagy.
2019. szept. 14. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nő vagy! Ilyen egyszerű.
2019. szept. 15. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!